“Verdien ik er geld aan, aan haar vader zijn? Op een bepaalde manier”: hoe papa van Amy Winehouse nog steeds miljoenen opstrijkt

Mitch Winehouse (72) heeft klacht ingediend tegen twee vriendinnen van z’n in 2011 overleden dochter Amy. Die zouden serieus wat geld hebben verdiend aan de veiling van persoonlijke items van de zangeres. Maar dat geld had naar haar nalatenschap moeten gaan, vindt Mitch. Al lijkt vooral hijzelf daarvan te profiteren. En dat voor een man die volgens omstaanders te weinig deed om z’n dochter van haar droeve lot te redden.

Meer krantenkoppen in België

“Mijn neus raakt verstopt aan rechtse kant van bed”: bizarre discussie zet domper op huwelijksnacht in ‘Blind getrouwd’

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »

Adrien Devriendt (22) is Belgisch kampioen bij de beloften op de 400 meter sprint

Op het voorbije Belgisch kampioenschap atletiek voor beloften in Ninove liep Adrien Devriendt tussen een sterk deelnemersveld in 47’10” naar de nationale titel op de 400 meter. “Ik deed mijn wedstrijd zoals ik die op voorhand gepland had.”
The post Adrien Devriendt (22) is Belgisch kampioen bij de beloften op de 400 meter sprint appeared first on KW.be.

Lees meer »

Banken winnen strijd om staatsbon-centen

Van de 22,6 miljard euro die vrijkwam na de succesvolle staatsbon van vorig jaar, is slechts 400 miljoen opnieuw naar de staatsbon gevloeid. Stel dat al de rest opnieuw is belegd, dan hebben de banken 98 procent van het bedrag kunnen binnenhalen.

Lees meer »

Dag 2 van Het Schippersweekend verenigt jong en oud met muziek

Van brullende gitaren tot de opzwepende beats van enkele gekleurde en compleet absurde DJ’s? Dag twee van Het Schippersweekend wist op enkele uren tijd verschillende generaties te verenigen met één en dezelfde boodschap: Lauwe houdt van muziek!
The post Dag 2 van Het Schippersweekend verenigt jong en oud met muziek appeared first on KW.be.

Lees meer »