Stem nog tot 6 november voor de twee misskandidates uit De Panne

De Panne telt maar liefst twee jongedames die meedingen naar het begeerde Miss België-kroontje. Dat zijn Juliette Popeye, de kersverse Miss West-Vlaanderen, en Maria Santeramo die de Publieksprijs Miss West-Vlaanderen won. Je kunt nog tot 6 november je stem uitbrengen, maar ook het Charity Event van Juliette steunen.

Burgemeester Bram Degrieck was er als de kippen bij om de twee jongedames uit zijn gemeente te feliciteren. “Juliette is nog maar pas verhuisd naar De Panne, en nu al Miss West-Vlaanderen. Het zal hier goede grond zijn”, postte hij op de sociale media.

Benefiet

Voor Juliette wordt het een druk en spannend jaar: “Ik ben net begonnen aan mijn studies criminologie aan de UGent, en het wordt ongetwijfeld een uitdaging om dat te combineren met de Miss Belgiëverkiezing. Maar ik ga me er 100% voor smijten! Op 11 november organiseer ik een Charity Party met top-dj’s in de Surfclub van Side Shore Surfers De Panne. Deze benefietactie steunt het Fonds Parkinsononderzoek van de UGent. Wie deelneemt koopt een Gold-ticket (50 euro) of een Silver-ticket (25 euro). Met de Gold-formule ben je welkom vanaf 19 uur, en daarin is het toegangsticket inbegrepen, diverse pastagerechten van ‘Pasta La Vista’ en aperohapjes van Surfburger en 4 drinks. Wie een Silver-ticket heeft, is welkom vanaf 21 uur en heeft recht op 4 drinks. Wie er niet bij kan zijn, kan ook een gift doen op rekeningnummer BE65 7330 7671 4296 op naam van Juliette – Fonds Parkinsononderzoek. Info en inschrijven kan tot 5 november op mijn FB- of Instagram-account (Juliette Popeye).”

Maria Santeramo kreeg de meeste stemmen van het publiek en won zo de Publieksprijs in de verkiezing Miss West-Vlaanderen. “Nu ben ik klaar voor de volgende ronde! Maar ik ben in september ook mijn derde jaar business & talen in Gent gestart, en ik wil zeker mijn studies niet verwaarlozen!”

Stemmen

Beide dames roepen alle West-Vlamingen op om op hen te stemmen als Miss België 2024. Dit kan nog tot 6 november door ‘MWV 19’ te sms’en naar het nummer 6665 voor Juliette of ‘MWV 05’ naar hetzelfde nummer voor Maria.

The post Stem nog tot 6 november voor de twee misskandidates uit De Panne is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Volgende week opnieuw zomers intermezzo? “Warme lucht die richting ons land trekt is niet noodzakelijk goed nieuws”

De komende dagen domineert een lagedrukgebied tussen IJsland en Schotland ons weer door regenzones naar West-Europa te sturen. Maar daar zou volgende week wel eens verandering in kunnen komen volgens verschillende weermodellen dankzij een hogedrukgebied. Betekent dit dat er een nieuw zomers intermezzo op komst is voor ons land? Krijgen we warm en droog weer of staat er ons iets

Lees meer »

Dramatisch voorjaar voor Belgische kledingwinkels

De Belgische kledingwinkels hebben er het slechtste jaarbegin op zitten sinds 2011. Op de covidjaren 2020 en 2021 na lag het verkoopvolume in het eerste kwartaal op het laagste peil in 13 jaar. Dat schrijven De Tijd, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg vrijdag op basis van cijfers van het Belgische statistiekbureau Statbel. Pluspunt voor de consument: de

Lees meer »

87 doden en tientallen gewonden door gedrum bij religieus festival in India

Bij een religieuze bijeenkomst in de noordelijke Indiase deelstaat Uttar Pradesh zijn volgens de hulpdiensten zeker 87 mensen in het gedrum om het leven gekomen. Gevreesd wordt dat het dodental nog verder oploopt, want “er komen nog steeds lichamen binnen”, zegt de gezondheidsdienst tegen AFP. De politie sprak tegen Reuters van zo’n zestig doden.

Lees meer »

Kjill Ampoorter (19) rijdt criterium voor eigen volk in Poperinge: “Veel bekende gezichten komen supporteren”

Op vrijdag 5 juli is er in Poperinge het avondcriterium, aan de vooravond van de kermis in de Hoppestad. Aan de start verschijnen enkele streekrenners, onder wie ook Kjill Ampoorter. De eerstejaarsbelofte en student zal voor het eerst deelnemen aan deze wedstrijd.
The post Kjill Ampoorter (19) rijdt criterium voor eigen volk in Poperinge: “Veel bekende gezichten komen supporteren”

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge (1-1), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u op dit moment hieronder live bekijken – er staat op dit moment

Lees meer »

Elk jaar 200 boetes voor mensen die kijkfiles vormen: “Na mijn ongeval zag ik mensen filmen, dat is echt ranzig”

Elk jaar krijgen gemiddeld 200 mensen een boete voor ‘abnormaal traag rijden’ in het verkeer, 600 boetes worden uitgeschreven voor ‘gevaarlijk rijgedrag’. Dat blijkt uit cijfers van de federale politie over de kijkfiles in ons land. Radio2-presentator Xavier Taveirne was enkele jaren geleden betrokken bij een verkeersongeval: "Toen ik uit de auto stapte, zag ik overal mensen stilstaan om te

Lees meer »

Hooggerechtshof VS geeft Trump deels gelijk: president gedeeltelijk immuun tegen vervolging Capitoolrellen. Trump: “Grote overwinning voor grondwet en democratie”

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft met 6 tegen 3 geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

IN BEELD. Laura Tesoro, Gustaph en Regi openen Q-Beach House en geven de aftrap voor tropische zomer

De Q-cocktails staan koud, het strand van Oostende wordt overspoeld door livemuziek en de Q-dj’s presenteren voortaan met de tenen in het zand en een zeebries door het haar. Het Q-Beach House heeft de deuren officieel geopend. Q-dj’s Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke gaven tijdens een feestelijke radioshow de aftrap voor een zomer die barst van de muzikale

Lees meer »