Solvay splitst op 11 december in twee

07:06 Apple krijgt zijn groeimotor niet meer aan de praat, GBL koopt in versneld tempo zichzelf.

Meer krantenkoppen in België

5.000 fans voor Lotti Goes Classics in Koksijde

In Koksijde kwamen op vrijdagavond 26 juli 2024 5.000 fans genieten van Helmut Lotti, die er op de ‘Zomer Arena’ voor de OLV kerk na 29 jaar opnieuw zijn ‘Helmut Lotti Goes Classics’ repertoire bracht.
The post 5.000 fans voor Lotti Goes Classics in Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Patriaschilders stellen werken tentoon in Moorslede

Binnen het dienstencentrum Patria vinden heel wat activiteiten plaats. Zo heeft Patria een eigen biljartclub, maar zijn er ook de Patriaschilders. Kunstenaar en lesgever Francky Vandewalle nam de creatieve leden de voorbije maanden weer op sleeptouw. Dat leverde heel wat fijne kunstwerken op. Die werden recent tentoongesteld in het voormalig gemeentehuis van Dadizele. De Patriaschilders
The post Patriaschilders stellen

Lees meer »

KVP Gits wil gooi doen naar een eindrondeticket

KVP Gits trainde onlangs voor de eerste keer. Na een zevende plaats met 41 punten willen de Patronaatsjongens dit seizoen in derde provinciale A een gooi doen naar een eindrondeticket.
The post KVP Gits wil gooi doen naar een eindrondeticket appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gert Verhulst en James Cooke: “‘Ik heb zeker tien vrienden,’ hoort ge sommige mensen zeggen. Tot het erop aankomt”

“Wij zijn de allerbeste vrienden,” zingen Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) in ‘ZomerRevue’. Ze doen het in juli en augustus een keer of veertien op de planken van Plopsaland, uit volle borst: “Een beetje zoals Ernie en Bert, Samson en Gert, en Bassie en Adriaan.” Dat van die vriendschap klopt, maar constant op elkaars kap zitten zoals die

Lees meer »

SK Nieuwkerke (2B) wil weer stevige thuisreputatie opbouwen

Het nieuwe seizoen betekent voor SK Nieuwkerke de opening van de nieuwe kantine en kleedkamers. De komende weken werkt de ploeg van trainer Patrick Van Hoof volop toe naar de competitiestart op zondag 1 september tegen zijn ex-ploeg KSK Vlamertinge A.
The post SK Nieuwkerke (2B) wil weer stevige thuisreputatie opbouwen appeared first on KW.be.

Lees meer »