PORTRET. Wie is de ‘knappe’ broer van Erik Van Looy? “Hij won ooit een schoonheidswedstrijd. Dertig jaar geleden”

Er zijn al opmerkelijke figuren de revue gepasseerd in het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’, maar gisteravond verscheen de opvallendste (onbekende): Patrick, de broer van Erik Van Looy. Ooit winnaar van een schoonheidswedstrijd, en – in tegenstelling tot Erik – niet per se gebrand op ambitie. “Ik hou me bezig met koken, wassen, schoonmaken, strijken.”

Meer krantenkoppen in België

Waregem krijgt label ‘kindvriendelijke stad’

De Paardenstad mag zich de komende zes jaar met trots Kindvriendelijke Stad noemen. Na een lang en succesvol traject overhandigde de Vlaamse kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens het bijzondere label aan het stadsbestuur.
The post Waregem krijgt label ‘kindvriendelijke stad’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Luc Vannieuwenhuyze wordt lijsttrekker bij CD&V Tielt-Meulebeke

CD&V Tielt-Meulebeke schuift weinig verrassend huidig Tielts burgemeester Luc Vannieuwenhuyze naar voor als lijsttrekker en maakt tegelijk een nieuw logo bekend. Meer details over de lijst maakt de partij voorlopig niet bekend.
The post Luc Vannieuwenhuyze wordt lijsttrekker bij CD&V Tielt-Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Patrick De Clercq hangt na 42 jaar fototoestel aan de haak: “Geen schrik voor zwart gat”

Ruim 42 jaar kon je bij Patrick De Clercq terecht voor professionele fotografie. Daar is nu definitief een einde aan gekomen. We blikken terug op een indrukwekkende loopbaan. Zijn carrièrepad was er eentje van passie, toewijding en aanpassing aan de evoluerende technologieën binnen de fotografie. Schrik voor het zwarte gat heeft de natuurfanaat in hart en nieren alvast niet.

Lees meer »

Biden zet géén stap opzij en roept op hem te steunen: “Ik ben gekozen”

Amerikaans president Joe Biden heeft zijn partijgenoten maandag opgeroepen om zich achter zijn kandidatuur te scharen. In een brief, die werd gepubliceerd op socialemediaplatform X, stelt de 81-jarige president dat hij ervan overtuigd is dat hij de meest geschikte kandidaat is om zijn uitdager Donald Trump te verslaan. “Het is tijd om samen te komen en vooruit te gaan als

Lees meer »

KIJK – Jonge bever gespot aan het Minnewater in Brugge

Er is een bever gespot aan het Minnewater in Brugge. Stijn Verstraete bemerkte het dier en maakte er een filmpje van. Een unicum? Volgens Kris Decleer van Natuurpunt breidt de beverpopulatie zich uit in Vlaanderen.
The post KIJK – Jonge bever gespot aan het Minnewater in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »