Oekraïense Anna Mysnichenka start nagelsalon in Brugge: “Hopelijk later echt schoonheidssalon”

In de Gistelse Steenweg 480 in Sint-Andries opende de uit Oekraïne afkomstige Anna Mysnichenka (20) eind oktober de deuren van nagelsalon No, Pink. “Ik heb dan wel boekhouding gestudeerd maar ik voelde al vlug dat schoonheidszorg meer mijn ding is”, zegt Anna.

Met ‘No, Pink.’ is Brugge een nagelsalon rijker. Anna Mysnichenka opende op 22 oktober officieel de deuren van het nieuwe salon waar je zowel voor pedicure als manicure terecht kan. Anna verhuisde acht jaar geleden met haar familie mee vanuit Oekraïne naar ons land en kwam zo in Brugge terecht.

“Onze komst naar België had dus niets met de oorlog te maken. Maar toch zijn we wel betrokken want er woont nog familie in Oekraïne”, vertelt Anna in bijzonder goed Nederlands. “Ik volgde eerste Nederlands in de OKAN-klas en op de middelbare school aan de Garenmarkt, Sint-Andreas dus, heb ik natuurlijk ook Nederlands geleerd. Daarna heb ik een hogere opleiding boekhouding gevolgd en ik heb ook stage gedaan in die branche. Maar ondanks die opleiding voelde ik al vlug dat schoonheidszorg toch meer mijn ding was. Ik deed het dan ook al een tijdje als bijverdienste en heb er privélessen voor gevolgd. Eerder was ik al actief bij een ander salon maar nu mijn vriend Neil Welsh – die mijn grote steun en toeverlaat is – nu verhuisd is naar dit pand, heb ik hier mijn eigen salon opgericht.”

“Van waar de naam komt? Ik wilde wat verrassend uit de hoek komen en hou ook wel van de kleur roze, dat zie je zeker ook in het interieur.”

Versterking gezocht

Anna biedt in haar salon dus zowel manicure als pedicure aan en intussen werkt er ook een meisje mee dat wimperextensions verzorgt. “En ik zoek eigenlijk ook nog een bijkomende nagelstyliste want de vraag is toch wel groot. Nu is het nog een beetje hectisch omdat we nog maar net verhuisd zijn, maar alles zal wel in de plooi vallen”, zegt Anna. “En op termijn zou ik nog wel willen uitbreiden tot een allround schoonheidssalon.”

Meer info op de Facebookpagina.

The post Oekraïense Anna Mysnichenka start nagelsalon in Brugge: “Hopelijk later echt schoonheidssalon” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem

Zondagavond kwam het tot een zware botsing tussen twee personenwagens ter hoogte van de Lampernissesteenweg en de Steendamstraat op het grondgebied van Alveringem.
The post Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili

Zondag staat de zesde editie van de Franco Belge Run op de kalender in Wervik. Het is een unieke wedstrijd die over de landsgrens heen gaat en bovendien voor het goede doel georganiseerd wordt.
The post Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili appeared first on KW.be.

Lees meer »

’t Saam Campus Cardijn succesvol tijdens Wood Skills

Tijdens het schooljaar namen verschillende secundaire houtscholen uit Oost- en West-Vlaanderen deel aan Wood Skills. Daar konden de scholen een project indienen en dit werd voorgesteld tijdens het slotevenement in Waregem. Ook ’t Saam Campus Cardijn nam deel met twee verschillende klassen.
The post ’t Saam Campus Cardijn succesvol tijdens Wood Skills appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar de ‘Nieuwe Vooruit Alliantie’: “Onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil gezet”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom zaterdag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »