Waterspektakel Eau Revoir in Roeselare geannuleerd door stormweer

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 november zou het waterspektakel Eau Revoir plaatsvinden aan de Grote Bassin. Het stormweer gooit echter roet in het eten bij de voorbereidingen, waardoor het onmogelijk is om het evenement nu te laten plaatsvinden. Het evenement wordt uitgesteld naar een latere datum.

Het was sowieso al een bewogen voorbereiding op het evenement. Normaal zou het spektakel aan de Kleine Bassin plaatsvinden, maar blauwalgen zorgden ervoor dat Eau Revoir naar de Grote Bassin moest uitwijken. Nu wordt het evenement helemaal afgelast door het hevige stormweer. De weersomstandigheden zouden iets beter zijn, maar de voorbereidingen kunnen niet optimaal doorgaan.

“Storm Ciarán trekt over het land. Daardoor wordt het lichtspektakel Eau Revoir, voorzien van 3 tot 5 november in het stadspark, uitgesteld tot later dit jaar. De storm hindert de voorbereidingen. De organisatoren willen iedere toeschouwer de beste beleving geven. Daarom komt Eau Revoir terug op een latere datum. Hou zeker de Instagram of Facebookpagina van Visit Roeselare in de gaten!”, klinkt het op de Facebookpagina.

The post Waterspektakel Eau Revoir in Roeselare geannuleerd door stormweer is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Waarom eigenlijk niemand wil winnen in Frankrijk

Forse toespraken, gisteravond bij onze zuiderburen. Iedereen lijkt klaar om eraan te beginnen. Op het eerste gezicht toch. In werkelijkheid was dit alles politiek theater. In het geval van de extreemlinkse Jean-Luc Mélenchon en president Emmanuel Macron zelfs een verregaande vorm van cynisme. Dit is de reden waarom.

Lees meer »

Bepaling strafmaat in rechtszaak rond Trump en Stormy Daniels uitgesteld tot 18 september

De bepaling van de strafmaat in het proces tegen voormalig Republikeins president Donald Trump voor het betalen van zwijggeld aan een pornoster is uitgesteld tot 18 september. Dat blijkt uit een juridisch document dat AFP kon bemachtigen. Op 6 september zal rechter Juan Merchan zich uitspreken over de potentiële impact van de beslissing van het Hooggerechtshof op deze rechtszaak.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Gouverneur: vijf doden bij Russische aanval in regio Donetsk – Hongarije zegt gesprek met Duitse buitenlandminister af

Hongarije heeft een voor maandag gepland gesprek tussen zijn minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, en diens Duitse collega Annalena Baerbock geannuleerd, meldt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdagavond. Het ministerie stelt dat “een serieus en eerlijk persoonlijk gesprek” tussen de twee ministers “erg belangrijk” zou zijn geweest in het licht van het bezoek van de Hongaarse premier Viktor

Lees meer »

Dijk beschermt Hemelhoek tegen wateroverlast

Tussen de Oostlaan en de Menenstraat in Ledegem wordt er momenteel volop gewerkt aan de realisatie van een definitieve dijk ter bescherming van de Hemelhoek. “De dijk zorgt voor extra beveiliging van de wijk tegen wateroverlast”, aldus burgemeester Bart Dochy.
The post Dijk beschermt Hemelhoek tegen wateroverlast appeared first on KW.be.

Lees meer »