VDL Nedcar schrapt in maart nog eens 2.000 banen

Bij VDL Nedcar, de autofabriek in het Nederlandse Born vlakbij de Belgische grens, verdwijnen op 1 maart ruim 2.000 banen. Er zullen dan nog 450 arbeidsplaatsen overblijven in de fabriek, zo is donderdag aangekondigd.

Meer krantenkoppen in België

“Doet deugd om iets te kunnen betekenen voor de mensen”: Gezinsbond Rekkem mag 100 kaarsjes uitblazen

Op zaterdag 14 september organiseert Gezinsbond Rekkem een feest waarop iedereen meer dan welkom is. Reden tot feestvreugde is de verjaardagsviering van deze vereniging. En wat voor één: Gezinsbond Rekkem mag maar liefst 100 kaarsjes uitblazen.
The post “Doet deugd om iets te kunnen betekenen voor de mensen”: Gezinsbond Rekkem mag 100 kaarsjes uitblazen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koppel dat instorting Duits hotel nipt overleefde, kondigt zwangerschap aan: “Had het Mark nét verteld toen hotel instortte”

Edi (23) belandde op 7 augustus samen met haar man Mark en hun zoontje Jamie onder het puin toen hun hotel in het Duitse plaatsje Kröv instortte. Nu, nog geen maand later, kondigt de Nederlandse de komst van een tweede kindje aan in april. “Vijf minuten voor het instorten van het hotel, vertelde ik Mark dat ik zwanger was”, schrijft

Lees meer »

Kortrijkse jongeren kunnen voetballen op vernieuwd veldje in Pradopark na investering van 78.000 euro

Het Pradopark heeft eindelijk een volledig vernieuwd veldje voor balspelen: voetbal, basketbal, volleybal en meer. De tweeling Younes en Youssef El Haddaji, gekend van de Red-Side Academy Kortrijk, ijverden ervoor. Het kostenplaatje bedraagt 78.000 euro.
The post Kortrijkse jongeren kunnen voetballen op vernieuwd veldje in Pradopark na investering van 78.000 euro appeared first on KW.be.

Lees meer »