Tim (34) start met Bomber zijn eigen evenementenbureau: “Er mag zeker een hoek af zijn”

Op woensdag 1 november is Tim De Bree (34) uit Rumbeke van start gegaan met zijn eigen event- en conceptbureau Bomber. En het mag duidelijk zijn: Tim wil geen alledaags bureau worden. “Er mag zeker een hoek af zijn”, klinkt het.

Er breekt een spannende tijd aan voor Tim De Bree. Na heel wat jaren ervaring opgebouwd te hebben in de marketing- en evenementenwereld heeft hij onlangs besloten om zelf een bureau op te richten: Bomber. “Het wordt eigenlijk een event- en conceptbureau”, vertelt Tim, die in zijn vrije tijd ook dj is. “Op die manier ga ik opnieuw doen wat ik vroeger na mijn uren al deed, namelijk andere dj’s laten draaien op events, die ik vanaf nu met mijn eigen bureau zal organiseren. Zo is het de bedoeling om met Bomber meerdere keren per jaar eigen concepten en feesten te organiseren in Roeselare. Ik vind namelijk dat er hier te weinig aanbod is aan leuke, kwalitatieve events. Tijd om daar dus verandering in te brengen.”

“Er is in Roeselare te weinig aanbod aan leuke, kwalitatieve events”

Daarnaast wil Tim met Bomber ook onder andere bedrijfsfeesten verzorgen. “Maar niet van die standaardfeesten”, geeft hij meteen mee. “Ik wil voor exclusieve feesten zorgen. Bij mij mag er out of the box gedacht worden en mag er zeker een hoek af zijn.”

Originele naam

Een eigen bedrijf uit de grond stampen is voor Tim nooit echt zijn ambitie geweest. “Toch kreeg ik de laatste tijd steeds meer het gevoel dat ik een bepaalde richting wou uitgaan, maar daar niet echt de kans toe kreeg. Dus trok ik mijn conclusies en besloot ik om zelf de stap te wagen. Soms moet je risico’s durven nemen.”

Daarom is hij nu met zijn eigen event- en conceptbureau gestart. Met Bomber pakt Tim ook meteen uit met een naam die in de mond blijft kleven. “Ik heb lang gezocht naar een originele naam. Uiteindelijk is de naam Bomber er per toeval gekomen. Als voetballiefhebber luister ik regelmatig naar bepaalde podcasts. Daarin ging het onlangs over Bomber: in Duitsland is dat de naam voor een spits die veel scoort. Ik vond dat wel leuk klinken. Daarnaast denk ik bij feestjes ook aan een bommetje droppen en zo had ik mijn originele naam wel gevonden”, besluit Tim, die er met heel veel enthousiasme aan begint. (Maxim Bille)

Meer informatie op www.wearebomber.be en op sociale media.

The post Tim (34) start met Bomber zijn eigen evenementenbureau: “Er mag zeker een hoek af zijn” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Luc Appermont viert 1000ste ‘De zoete inval’: dit vindt hij van de verjongingskuur van Radio2

Een feestelijke aflevering opgenomen in zijn ‘hometown’ Bilzen, met verrassende gasten en Limburgse vlaai: zo viert Luc Appermont (75) vandaag de 1.000ste aflevering van ‘De zoete inval’. De presentator bedacht het Radio 2-programma 34 jaar geleden zelf uit pure onvrede, maar vreesde dat het geen lang leven was beschoren. Het spel overleefde de tand des tijds en zorgde voor een

Lees meer »

Grote namen op derde editie van de Pekkersfeesten in Izegem: ‘zwarte zaterdag’ vol new wave-toppers

Op zaterdag 29 juni wordt Cultuurhuis De Leest weer omgetoverd tot een new wave-tempel voor dag twee van de derde editie van de Pekkersfeesten. Traditiegetrouw kan je op deze ‘zwarte zaterdag’ genieten van topbands uit het genre, van opkomend talent tot gevestigde waarden.
The post Grote namen op derde editie van de Pekkersfeesten in Izegem: ‘zwarte zaterdag’ vol new

Lees meer »

Kijkers denken het mysterie van de seizoensfinale van ‘Thuis’ nu al te hebben ontrafeld: “De makers gaven een duidelijke hint”

Het is nog wachten tot de start van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ op 2 september om te weten te komen hoe de schietpartij in de seizoensfinale precies in elkaar stak, maar op fansites wordt daar nu al druk over gespeculeerd. Eén schijnbaar onopvallend detail leidde daar tot een hele reeks aan puzzelstukjes, die vlot in elkaar leken te vallen.

Lees meer »

Worden open relaties meer aanvaard? BV’s klappen uit bed. “Ik heb ingezien dat vaste relatie meer voldoening geeft”

Ex-topmodel Kate Moss (50) houdt er losse zeden op na. De Britse promoot eerlijk haar open relatie. “Zij en haar lief (kunstenaar en edelman Nikolai von Bismarck, red.) geven elkaar de vrijheid om seks te hebben met anderen”, aldus intimi. Hoe staan BV’s tegenover de vrije liefde. In ‘TV Familie’ zijn ze opvallend rechtuit. “Dankzij mijn open relatie combineer ik

Lees meer »

Laura Vanslembrouck wordt de nieuwe directeur van welzijnsvereneging W13: “Superblij dat ik deze nieuwe uitdaging mag aangaan”

De Zuid-West-Vlaamse welzijnsvereniging W13 heeft een nieuwe directeur. Laura Vanslembrouck (36) volgt Kim Van Belleghem op, die kiest voor een nieuwe uitdaging. De Kortrijkse was de afgelopen dertien jaar aan de slag bij Stad Oostende.
The post Laura Vanslembrouck wordt de nieuwe directeur van welzijnsvereneging W13: “Superblij dat ik deze nieuwe uitdaging mag aangaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Crimineel licht juwelier op met sluw trucje

De Britse politie is op zoek naar een crimineel die een juwelier heeft opgelicht eind juni in Stoke-on-Trent. De man wou een gouden sieraad verkopen aan de juwelier, maar verwisselde het horloge na het wegen met een waardeloos kopie. De juwelier is zo’n 2.080 euro kwijt.

Lees meer »

Bruggeling Alexander Jocqué wordt de nieuwe artistiek directeur van Concertgebouw Brugge

Bruggeling Alexander Jocqué wordt vanaf 1 september de nieuwe artistiek directeur van Concertgebouw Brugge, voor een mandaat van zes jaar. Uit de 23 kandidaten, zowel nationaal als internationaal, koos de Raad van Bestuur na een uitgebreide selectieprocedure voor Alexander Jocqué. Hij volgt Jeroen Vanacker op die naar BOZAR in Brussel trekt.
The post Bruggeling Alexander Jocqué wordt de nieuwe

Lees meer »