KIJK. Fans spotten Taylor Swift in oud reclamefilmpje uit 1981, maar zangeres was toen nog niet geboren

In bovenstaande reclamevideo promoot een blond meisje de Glamour Gals-poppencollectie. De spot gaat viraal op TikTok omdat verschillende fans er Taylor Swift (33) in herkennen. Maar dat kan helemaal niet. De Amerikaanse zangeres werd geboren op 13 december 1989, acht jaar nadat de reclamespot voor het eerst op televisie kwam. Wie dan wel de poppen promoot? Het gaat om actrice Toni Hudson (62), bekend van de film ‘Just One of the Guys’ uit 1985.

Meer krantenkoppen in België

“Uiteraard win ik liever zelf. Maar ik gun Cavendish zijn 35ste ritzege van harte”: tien razendsnelle vragen voor onze grote sprinttroef Jasper Philipsen

Turijn, Corso Galileo Ferraris. Gedroomd decor vandaag voor de eerste massasprint in deze Tour: Als opwarmertje: tien razendsnelle vragen voor onze grote troef Jasper Philipsen (26). Met steller dezes als leadout, keurig afgewerkt door de kopman. “Bordeaux, vorig jaar, was een hele mooie ritzege. Maar ook… een afknapper.”

Lees meer »

Buurtbewoners genieten van Rammstein met zelfgebouwde stellingen: “Zelf voor ambiance zorgen in plaats van zagen”

De sfeer zat er goed in bij de gasten van Luc en Monique uit Oostende donderdagavond. Hun tuin grenst aan de Oostendse evenementenweide waar Rammstein gisteren optrad. Ze konden van dichtbij de opbouw volgen en Luc bouwde ondertussen zelf zijn eigen VIP-tribune, zitplaatsen inbegrepen. “We maken er hier ook een feest van.”
The post Buurtbewoners genieten van Rammstein met

Lees meer »

Binnenkort kunnen we ‘payconiq’en’ in het buitenland: vier Belgische grootbanken komen met ‘Wero’. Wat kan je ermee?

De betaaldienst ‘Wero’, oftewel de ‘Europese Payconiq’, komt dit jaar nog onze richting uit. De app maakt het op termijn mogelijk in de hele eurozone met een QR-code te betalen. Handig voor op reis. Maar wat kan je voorts nog met de nieuwe internationale betaaldienst? Hoe werkt het concreet? En is Payconiq binnenkort verleden tijd?

Lees meer »

Banksy laat migrantenbootje crowdsurfen op Glastonbury

De anonieme kunstenaar Banksy heeft een opblaasbaar bootje met poppen van migranten laten crowdsurfen op het Britse festival Glastonbury. Dat gebeurde gisteren tijdens het optreden van de band IDLES, waardoor fans in eerste instantie dachten dat het om een stunt van de band zelf ging. Het is niet de eerste keer dat een werk van Banksy op het festival opduikt.

Lees meer »

Bistro (H)eerlijk pakt uit met tweedaags bier- en comedyfeest na Rammstein

De komst van de Duitse rockers van Rammstein biedt ook opportuniteiten voor lokale ondernemers. Zo organiseren Vicky Helsmoortel (44) en Kevin Vandromme (49) van restaurant (H)eerlijk dit weekend een bierfestival en comedyavond.
The post Bistro (H)eerlijk pakt uit met tweedaags bier- en comedyfeest na Rammstein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Robbe en Doñana serveren unieke cocktails en mocktails in pop-up Jacobius: “Willen een hartelijke, warme, huiselijke sfeer bieden”

In Hof de Plezance openen Robbe Dupon en Doñana Vandyck op woensdag 3 juli pop-upcocktailbar Jacobius. Doñana is de gastvrouw, Robbe creëert de unieke cocktails en mocktails. “Maar het is niet de bedoeling dat ik enkel achter de bar te vinden ben”, aldus Robbe, die onlangs uitgeroepen werd tot de beste sherrycocktailbartender ter wereld.
The post Robbe en Doñana

Lees meer »

CEO kledingketen C&A stapt op

10:37 Giny Boer is na ruim drie jaar niet langer de CEO van de Nederlandse kledingketen C&A. Ze vertrekt terwijl de modesector woelige tijden beleeft en ze haar e-commerceambities moest inslikken.

Lees meer »

“Hij flirtte met Monica Lewinsky.” Wie leidt het presidentiële debat en wordt nu al van partijdigheid beticht door Trump?

Hoe eerlijk wordt het debat van vannacht tussen Joe Biden en Donald Trump? Dat staat onder leiding van twee journalisten die volgens Trump schandelijk partijdig zijn. Vooral Jake Tapper, die hem al met Hitler vergeleken zou hebben. Wat is daar van aan? En hoe neutraal is zijn collega Dana Bash? Het valt alvast niet te ontkennen dat Tapper ooit heel

Lees meer »

KIJK. Jessica Biel steunt echtgenoot Justin Timberlake tijdens optreden in New York, een week na zijn arrestatie

Actrice Jessica Biel (42) en Justin Timberlake (43) hebben ludieke filmpjes gedeeld op hun sociale media. Vorige week kwam de zanger nog in het oog van een mediastorm terecht nadat hij werd gearresteerd voor rijden onder invloed. Maar het koppel doet hun uiterste best om het positief te houden tijdens zijn ‘Forget Tomorrow World Tour’. Zo zien we Jessica dansen

Lees meer »

Mauro (13) uit Deerlijk mag zich nu ook opmaken voor een rol in ‘Kruimeltje en de strijd om de goudmijn’: “Ik zie het helemaal zitten”

Enkele weken nadat hij te horen kreeg dat hij de rol van Janneman Darling, de oudste broer van Wendy, mag vertolken in de musical ‘Peter Pan’ van Deep Bridge, mag Mauro Degroote (13) uit Deerlijk zich nu ook opmaken om aan te treden in ‘Kruimeltje en de strijd om de goudmijn’ van REP Entertainment in Nederland.
The post Mauro

Lees meer »