Torhoutse 65-jarigen komen voor gezellige reünie in stadskantoor en Salons De Vrede bijeen

De Torhoutse 65-jarigen zijn voor een gezellige reünie bijeengekomen. De initiatiefnemers Katrien Cuylle, Martine Carrette, Brigitte De Schutter en Cisca Van Eygen richtten zich tot iedereen die in 1958 geboren werd en uit Torhout afkomstig is en/of er momenteel woont. Een honderdtal mensen (partners inbegrepen) ging op de uitnodiging in. Er werd in de voormiddag in het atrium van het stadskantoor gestart met een ontvangst door het stadsbestuur.

Schepen Lieselotte Denolf en Martine Carrette voerden het woord, waarna er een receptie plaatshad, aangeboden door de stad. Vervolgens werd er naar Ichtegem vertrokken om daar in Salons De Vrede van een verzorgd en uitgebreid feestmaal te genieten. Dat er verhalen uit vervlogen tijden werden opgediept, hoeft geen betoog. (foto JS)

The post Torhoutse 65-jarigen komen voor gezellige reünie in stadskantoor en Salons De Vrede bijeen is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Bruggeling onder de loep: Jan van Hese, priester in de revolutiejaren

Onze stad zag in de voorbije eeuwen veel mensen passeren die in hun tijd grote bekendheid genoten, maar daarna in de nevelen van de geschiedenis verdwenen. Gediplomeerd gids Chris Weymeis haalt elke week zijn loep boven en vertelt het verhaal van die ‘vergeten’ Bruggelingen. Vandaag: Jan van Hese, priester in de revolutiejaren.
The post Bruggeling onder de loep: Jan

Lees meer »

E40 versperd in Oostkamp door verkeersongeval met verschillende voertuigen

Op de E40 gebeurde zondag ter hoogte van Oostkamp een zwaar verkeersongeval. Minstens vijf voertuigen raakten betrokken. Richting Brussel is de snelweg volledig versperd, zo meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Het ongeval gebeurde rond 15.55 uur. Op de autosnelweg E40 richting Brussel kwamen ter hoogte van Oostkamp vijf voertuigen in aanrijding met elkaar. Momenteel is de snelweg richting Brussel versperd en

Lees meer »

“We willen een barbecue integreren”: omwonenden mogen mee invulling experimentele sociale huisvesting bepalen

Deelmobiliteit, deelgroen, sociale kangoeroewoningen en extra-toegankelijkheid. Het renovatieproject in de Generaal Lemanstraat in Menen van Impuls is zowat in alles een experiment in sociale huisvesting. Omwonenden kregen maandag inspraak in onder andere de invulling van het buurthuis.
The post “We willen een barbecue integreren”: omwonenden mogen mee invulling experimentele sociale huisvesting bepalen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ingeborg doet pal in de zomer bizarre aankondiging : “Het is mijn hobby om mensen in de war te brengen”

TV-gezicht Ingeborg (57) en zanger David Vandyck (45) slaan de handen elkaar. Met hun kerstconcert ‘LICHT’ wil het duo mensen raken en ontroeren, maar brengen ze ook een boodschap van hoop. De vertrouwde kerstklassiekers zoals ‘Witte Kerstmis’, ‘Feliz Navidad’ en ‘We Wish You A Mery Christmas’ vullen ze aan met speciale, thematische composities. Het is de eerste keer dat Ingeborg

Lees meer »

“Helemaal in het zweet”: Hugh Jackman, Ryan Reynolds en regisseur fietsen naar première ‘Deadpool & Wolverine’ in Berlijn

Hollywoodacteurs Hugh Jackman (55) en Ryan Reynolds (47) gingen zondag met de fiets naar de première van hun film ‘Deadpool & Wolverine’ in Berlijn. Het was een idee van ‘Wolverine’-acteur Jackman. Ook hun regisseur Shawn Levy fietste mee, al had hij wel een probleem. “Ik had een fiets die niet van versnelling kon veranderen. Dus ik moest zo anderhalve kilometer

Lees meer »

Drie toffe uitstapjes met kinderen aan de kust

Op zoek naar inspiratie voor boeiende trips met kinderen die ook interessant zijn voor de volwassenen? Wij selecteerden drie belevingen die je deze zomer zeker niet mag missen.
The post Drie toffe uitstapjes met kinderen aan de kust appeared first on KW.be.

Lees meer »