Reünie van de 50-jarigen uit Wervik en Geluwe

Onlangs was er een reünie van de 50-jarigen van zowel Wervik als Geluwe. “Om de vijf jaar organiseren we in Wervik een reünie van het geboortejaar 1973 en de vorige keer en nu was dit samen met Geluwe”, aldus Patrick Baelen namens de werkgroep. De aanwezigen waren Frank Deceuninck, Sophie Trachez, Patrick Calis (Menen), Marianne Lazou, Philip Claeys (Molenstede), Alexander Charlets, Rudi Dejonghe, Olivier Durnez (Deerlijk), Maureen Coopman, Bertrand Menu (Ieper), Mieke Carton, Christina Bonnier, Mady Pannecoucke, Dennis Duhaupas, Citano Broutin, Nancy Desmet, Patrick Baelen, Ann Degroote, Christophe Dejan, Dieter Vandecasteele, Sylvie Deprez, Dominiek Deman, Bart Versaevel, Inge Stragier, Godfried Devogel, Nico Vanhaesebroek, Geert Catry (Wingene), Petra Leman, Andy Bostijn (Wevelgem), Koen Durnez, Natacha Six (Westrozebeke), Eveline Noordijk, Wim Vuylsteker, Ringo Declercq (Beselare), Joop Leupe, Wim Casier, Hendrik Ingelbeen, Joke Engels, Xavier Marescaux, Sofie Vanmassenhove, Wouter Coussee (Bissegem), Franky Vanacker (Menen), Anja Forrez, Lieven Desmyter, Annemie David, Frederick Debruyne, Django Declercq (Komen), Mady Soen, Petra Lecompte, Filip Lefebvre (Ledegem), Dirk Vandecandelaere, Griet Corselis, Dominique Licata, Bart Demyttenaere, Jurgen Tytgat (Ledeberg), Bruno Durnez, Eveline Neyrinck, Wim Vandoolaeghe, Els Vandelannoitte, Sylvie Breine (Menen), Bertrand Nollet (Mesen) en Saskia Debeuf (Roeselare). (EDB/gf)

The post Reünie van de 50-jarigen uit Wervik en Geluwe is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Sinn Fein voor het eerst grootste partij van Noord-Ierland

De Iers-nationalistische partij Sinn Fein is bij de Britse parlementsverkiezingen van donderdag voor het eerst de grootste partij geworden in Noord-Ierland, meldt BBC. De partij won net zoals de vorige verkiezingen in 2019 zeven zitjes in het parlement, maar stuurt traditiegetrouw niemand naar Londen.

Lees meer »

Beleef de zomer op het Evenementenplein in Oostkamp

Van 25 juni tot 14 juli transformeert het plein achter OostCampus in een bruisend paradijs, vol activiteiten voor jong en oud. Er is een uitgestrekt strand waar je kunt genieten van de zon en ontspannen met vrienden en familie. Het overdekte podium zal de thuisbasis zijn voor een reeks boeiende optredens. Er is een bar
The post Beleef de

Lees meer »

Bekende Iraanse activiste ter dood veroordeeld

De Iraanse Sharifeh Mohammadi heeft op de vooravond van een tweede verkiezingsronde in Iran de doodstraf opgelegd gekregen wegens haar banden met een onafhankelijke vakbond. “Het regime probeert alle activisten het zwijgen op te leggen.”

Lees meer »

“We worden steeds meer belaagd”: topman van Douane wil betere beveiliging na tweede inbraak in loods op Brucargo

De administrateur-generaal van de Douane, Kristian Vanderwaeren, zegt dat de Douane steeds vaker een doelwit wordt van criminele bendes. Hij reageert daarmee op de inbraak in een Douane-depot in Brucargo. Dieven gingen daar aan de haal met kilo’s in beslag genomen drugs. Dat de Douane niet de eigenaar is van de meeste depots omschrijft de administrateur-generaal als een ‘zwakke plek’.

Lees meer »

Voortaan toegangsprijs voor wandeling naar de top van de Japanse Mount Fuji

Venetië lijkt een trendsetter met de invoering van een toegangsticket voor toeristen. Wie de Mount Fuji in Japan wil beklimmen via het populaire wandelpad Yoshida Trail, zal daar voortaan 11,5 euro voor over moeten hebben. Bovendien mogen er maximaal 4.000 klimmers per dag de berg op. Dat meldt CNN. Met deze maatregelen wil Japan de overbevolking op het Japanse icoon

Lees meer »