Petanqueclub De Schakel in Wingene is twee kampioenen rijker

Petanqueclub De Schakel vierde zijn kampioenen. De leden werden uitgenodigd op het gemeentehuis, waar het officiële gedeelte rond de kampioenenviering plaatsvond. Uit het klassement kwam een mannelijke en een vrouwelijke kampioen bovenaan het lijstje te staan. Walter Biebauw en Ria Van Craeymeersch zijn de kampioenen. Tweede werden Marc de Sloovere en Linda Minne. Derde werden Jef Delrue en Simonne Beernaert. (NS/foto Nele)

The post Petanqueclub De Schakel in Wingene is twee kampioenen rijker is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Anderhalf jaar cel voor oma (52) die leven eigen zoon tot hel maakt en ongevraagd Facebookfoto’s kleindochter post: “Ik ben je eigendom niet”

“Wat ze stuurt is bijzonder verontrustend. Ze zegt zelfs dat ze over lijken zou gaan en haar gedrag is onverbeterlijk. Ze moet een zwaardere straf krijgen.” De rechter in beroep was spijkerhard voor een 52-jarige oma uit Ieper die het leven van haar eigen zoon ’tot een hel’ maakt.
The post Anderhalf jaar cel voor oma (52) die leven

Lees meer »

Boeing pleit schuldig aan fraude in 737 MAX-dossier

De Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing gaat ermee akkoord om schuldig te pleiten aan fraude in het dossier van twee dodelijke ongevallen met Boeing 737 MAX-vliegtuigen, omdat het de voorwaarden van een eerdere schikking geschonden heeft. Daar kan een boete tot bijna een half miljard dollar aan vasthangen, zo heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie bekendgemaakt.

Lees meer »

LIVE TOUR. Wout van Aert gaat wel degelijk van start, Remco Evenepoel kan het op Franse tv niet laten om te lachen met EK-exit van ‘Les Bleus’

Ook vandaag staat er in de Tour de France een semi-bergetappe gepland, van een kleine 204 kilometer tussen Aurillac en Villeneuve-sur-Lot. Onderweg wachten drie beklimmingen van vierde categorie. Kan Jonas Vingegaard het goede van vandaag bevestigen? En hoe komt Remco Evenepoel voor de dag? Volg de rit én de aanloop op deze pagina!

Lees meer »

Criminaliteit in Wervik leidt tot open brief van oppositiepartij N-VA aan stadsbestuur: “Onveiligheidsgevoel was nog nooit zo groot”

De opstoot van de criminaliteit in de grensstad Wervik stopt maar niet. In een open brief aan het stadsbestuur vraagt de oppositiepartij N-VA het samenroepen van een gemeenteraadscommissie. “Graag hadden we eens met de korpschef van de politiezone Arro Ieper of zijn vervanger vernomen wat de politie aan deze problematiek gaat doen of doet”, zegt fractieleider Sanne Vantomme.
The

Lees meer »

Veel witloof en ook Joost Klein tijdens Pittemse Kinderstoet

Deze namiddag trok voor de 44ste keer de Kinderstoet door de centrumstraten van Pittem. Ook nu weer inspireerde het beroep van deken en witloofboer Hans Vandewalle heel wat groepen en dus was het witloof bij overvloed aanwezig. Ook Joost Klein en de gastvedette Wim Willaert maakten hun opwachting.
The post Veel witloof en ook Joost Klein tijdens Pittemse Kinderstoet

Lees meer »

Wat is Viktor Orbáns plan achter zijn ‘Vredesmissie 3.0’? “Zelfs Von der Leyen kan dit soort onemanshow niet verbieden”

Amper een week nadat Hongarije van ons land de rol van voorzitter van de Raad van de Europese Unie overnam, is premier Viktor Orbán begonnen aan een zelfverklaarde ‘Vredesmissie 3.0’. Hij ging op bezoek bij Oekraïens president Zelensky, Russisch president Poetin én vandaag Chinees president Xi Jinping. Professor Europese politiek Hendrik Vos (UGent): “Hij kan de komende zes maanden nog

Lees meer »

Midden-Pastoriestraat zet de zomer in met zesde buurtfeest

Het feestcomité Midden-Pastoriestraat in Sint-Andries hield onlangs zijn zesde buurtfeest. De jaarlijkse traditie aan de start van de zomer lokte zoals elk jaar een honderdtal bewoners.
The post Midden-Pastoriestraat zet de zomer in met zesde buurtfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »