Mariah Carey weer aangeklaagd voor ‘All I Want For Christmas’: liedjesschrijvers eisen 20 miljoen dollar

Zangeres Mariah Carey wordt weer voor de rechter gesleept vanwege het lied ‘All I Want For Christmas’. Volgens het Amerikaanse showbizzmedium ‘TMZ’ eisen twee liedjesschrijvers 20 miljoen dollar (bijna 19 miljoen euro) van haar omdat zij vijf jaar vóór Carey ook een lied schreven met deze titel. De zangeres zou inbreuk hebben gemaakt op hun copyright.

Meer krantenkoppen in België

Berno en Christa vieren gouden huwelijksjubileum

Op 4 januari 1974 stapten Berno Devriendt en Christa Vandenbulcke uit de Roeselarestraat in Rollegem-Kapelle in het huwelijksbootje. Het gouden echtpaar werd op zondag 8 september gehuldigd door het gemeentebestuur van Ledegem.
The post Berno en Christa vieren gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het tast de geloofwaardigheid aan: is dit het moment voor theater?”: Carl Devos na “beschamende” impasse in Vlaamse formatie

“De Vlaamse formatie heeft veel weg van een dolle draaideurenkomedie,” schrijft politicoloog Carl Devos. Hij fileert het gebrek aan “ernst, professionalisme en vertrouwen” dat leidde tot een gênant schouwspel. Een vertoning die niet snel vergeten zal worden. Desondanks benadrukt Devos het belang van professionalisme tussen de onderhandelaars. “Als het dan niet goed zit tussen een handvol mensen, heeft dat verdergaande

Lees meer »

Ic Dien bouwt een nieuwe school voor 250 studenten in Roeselare: “Eerste studenten vanaf 2026-2027”

De school voor verpleegkunde Ic Dien bouwt een nieuwe school vlak naast de stadscampus van AZ Delta. Volgend schooljaar starten de werken en als alles meezit, kunnen de eerste studenten vanaf het academiejaar 2026-2027 hun intrek nemen in de nieuwe school.
The post Ic Dien bouwt een nieuwe school voor 250 studenten in Roeselare: “Eerste studenten vanaf 2026-2027” appeared

Lees meer »

Advocaten ex-sluismeester zaaien twijfel in sabotagezaak: “Hij kan het onmogelijk geweest zijn en verdient de vrijspraak”

Op het proces rond de sabotage van zes sluizen in het poldergebied, blijft ex-sluismeester S.D. (42) zijn onschuld uitschreeuwen. Volgens zijn advocaten stemmen de gsm-gegevens niet overeen met het moment van de manipulaties. “Hij kan het dus onmogelijk geweest zijn”, klonk het. Tijdens zijn verhoor legde de Zuienkerkenaar wel vreemde verklaringen af en dát deed bij de rechter wel vragen

Lees meer »

“Als gids mag je ook een beetje entertainer zijn”

Ieper De Gidsenkring Ieper-Poperinge viert op 28 september haar zestigste verjaardag met gratis gidsbeurten. Dorothée Couckhuyt – eveneens 60 jaar – zetelt al bijna tien jaar in het bestuur van de gidsenkring en neemt vaak de Engelstalige toeristen op sleeptouw. “Ik ben dan ook een Anglofiel”, zegt Dorothée, die ook reisleider is.
The post “Als gids mag je ook

Lees meer »