LIVE BEERSCHOT-CLUB BRUGGE. Deila gunt Ordóñez eerste basisplek, ook Nusa, Odoi en Balanta starten, Nzeyimana: “Club moet opletten”

De laatste en misschien wel interessantste confrontatie in de 1/16e finales van de Croky Cup is die tussen Beerschot en Club Brugge. Na zeges tegen Lugano Antwerp konden Ronny Deila en blauw-zwart weer wat vrijer ademhalen, maar een uitschakeling tegen het nummer drie uit 1B kunnen ze natuurlijk nog steeds missen als kiespijn. Wie trekt aan het langste eind? Kijk LIVE op VTM 2 of volg het in onze liveblog!

Meer krantenkoppen in België

Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge

Op de openingsdag zaterdag namen meteen al tientallen een verfrissende duik in het water van de in de zomer jaarlijkse terugkerende zwemzone in de Coupure. Door het mooie weer op zaterdag heeft de zwemzone, die nog toegankelijk is tot en met 1 september, de start dus niet gemist.
The post Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge appeared first on

Lees meer »

Bijna 10.000 mensen komen naar Koksijde voor opendeurdag Defensie

Naar schatting zijn ongeveer 10.000 bezoekers afgelopen woensdag afgezakt naar de luchtmachtbasis van Koksijde om er de jaarlijkse opendeurdag bij te wonen. Voor Defensie was dit een unieke gelegenheid om te tonen waartoe ze in staat is en misschien wel bij sommige bezoekers interesse te wekken om er een loopbaan te beginnen.
The post Bijna 10.000 mensen komen naar

Lees meer »