Cato en Suzanne bundelen krachten en openen samen Mysa en Suzette: “Een schoonheidsspecialiste en kapster onder één dak”

Cato Meersdom van Mysa esthetiek en Suzanne Gelein van kapsalon Suzette slaan de handen in elkaar en openen op zaterdag 4 november samen een zaak in de Gasthuisstraat 49 in hartje Poperinge.

De Poperingse Cato Meersdom (24) startte in oktober 2020 met Mysa Esthetiek in bijberoep bij haar mama thuis. Zij volgde een opleiding schoonheidszorgen. Suzanne Gelein (23) volgde na haar bachelor Bedrijfsmanagement een voltijdse dagopleiding tot kapster. In oktober 2022 begon de Poperingse Suzanne in haar ouderlijk huis in hoofdberoep met Kapsalon Suzette.

Mysa Esthetiek en Kapsalon Suzette slaan nu de handen in elkaar om samen een zaak te starten in de Hoppestad. “Het idee om samen onze krachten te bundelen kwam eigenlijk al heel vroeg ter sprake, omdat we elkaar ook al even kennen. We zijn namelijk vriendinnen sinds het middelbaar”, klinkt het bij Cato en Suzanne.

Kinderdroom

“In de zomer van 2021 maakte Suzanne de beslissing om zich nog bij te scholen tot kapster. Meteen na deze beslissing kwam het idee om ons in de toekomst samen te vestigen op één locatie en op die manier onze krachten te bundelen. In september 2022 werd ons idee een feit en konden we beginnen met het uitwerken van dit idee”, legt Cato uit. “Voor ons beide is zelfstandig een salon uitbaten, de één als schoonheidsspecialiste en de ander als kapster, een kinderdroom.”

Versterken

De zaken blijven gescheiden, maar er is wel een overkoepelende naam: Mysa en Suzette. “We ontdekten dat we elkaar kunnen versterken door samen te werken. Onze visie sluit bij elkaar aan. We richten beide op een persoonlijke service voor de klant. Als klant kan je op éénzelfde locatie terecht voor meerdere diensten. Als ondernemers geeft co-retail ons de kans om onder andere kosten, ervaringen en kennis te delen”, vult Suzanne aan.

Bij Mysa Esthetiek kan je terecht voor de klassieke schoonheidsbehandelingen waar natuurlijke schoonheid en ontspanning centraal staan. Bij Kapsalon Suzette ben je welkom voor haarverzorging en -styling. Zowel voor haar, voor hem en kinderen. “Mensen kunnen eenvoudig een afspraak vastleggen via het online boekingssysteem op onze websites.” Mysa en Suzette opent op zaterdag 4 november in de Gasthuisstraat 49 in Poperinge. “Op die dag is iedereen welkom op onze grote opening om een kijkje te nemen en te klinken op onze nieuwe locatie.”

Info en online afspraken maken: www.mysa-esthetiek.be en www.kapsalonsuzette.be.

The post Cato en Suzanne bundelen krachten en openen samen Mysa en Suzette: “Een schoonheidsspecialiste en kapster onder één dak” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie

Na het behalen van de eindronde afgelopen seizoen wil JV Lo-Reninge dit seizoen nog een tikkeltje beter doen in vierde provinciale A. Het bestuur en de spelers spraken op de ploegvoorstelling hun ambities uit. Maxim Loontjens is een van de nieuwkomers.
The post JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Piano’s Maene na 85 jaar grootste van Europa geworden

Zo gauw er een paar afleveringen van de Netflix-reeks Knokke Off of van de VTM-talentenjacht The Voice op het scherm verschijnen, duikt er wel ergens een piano op van Piano’s Maene. Met de verkoop en verhuur van meer dan 5.000 piano’s per jaar is de Ruiseleedse pianobouwer zonder meer het grootste pianobedrijf in Europa. We spraken met ceo Stefaan Vanfleteren

Lees meer »

Maud D’Heedene aan de start van het PK meerkamp

Maud D’Heedene doet dit weekend mee aan het PK meerkamp in Ieper. De tweedejaarsminiem van AC Hoppeland kende een sterke aanloop met mooie prestaties tijdens de Nacht van de Atletiek en de kermismeeting in eigen club.
The post Maud D’Heedene aan de start van het PK meerkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK. Maignan houdt Fernandes én Vitinha van de openingsgoal met twee geweldige saves, ook Kolo Muani kan niet scoren

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinales op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor? Voorlopig staat het nog 0-0.

Lees meer »

Waarom is Beryl een ‘historische’ orkaan volgens wetenschappers? “Zulke krachtige exemplaren zie je nu normaal niet”

Meteorologen kijken vol verbazing toe naar orkaan Beryl in de Atlantische Oceaan, die ze nu al een ‘historische’ orkaan noemen. Beryl brak dan ook in een mum van tijd heel wat records. Maar hoe uitzonderlijk is deze orkaan écht? Waarom is de orkaan zo krachtig kunnen worden? En wat belooft dit voor de rest van het orkaanseizoen? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters

Lees meer »

Wereldberoemd door ‘Big Brother’ en omstreden 22-jarige: dit zijn de vier opvallendste nieuwkomers in het parlement

Vandaag leggen 124 Vlaamse Parlementsleden de eed af. Voor 39 van hen is dat de allereerste keer. Wij spraken met de vier opvallendste nieuwkomers. De ene werd wereldberoemd in Vlaanderen dankzij ‘Big Brother’, de andere werkt al meer dan dertig jaar als arbeider in de haven van Antwerpen. En de jongste verkozene is misschien wel de meest omstreden nieuweling: “Ik

Lees meer »