Vrouw (31) opgepakt voor poging tot moord op partner in Leopoldsburg

Een vrouw van 31 jaar is maandagnamiddag opgepakt, ze wordt verdacht van een moordpoging op haar partner in de Nicolaylaan in Leopoldsburg. De 35-jarige man, die levensgevaarlijk gewond raakte, is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw is intussen aangehouden en overgebracht naar de gevangenis.

Meer krantenkoppen in België

Camille heeft haar eigen Scheltjensportret in duizenden met de hand gesneden glasmozaïeken: “Het is supermooi!”

Tot en met zondag 13 oktober stelt kunstenares Isabelle Scheltjens nog tentoon in The Boutique Gallery in Sint-Martens-Latem. De Kempense glaskunstenares is wereldwijd bekend. Camille is fan van haar werk en als waardering ontwierp Isabelle een portret van Camille, met maar schatting 35.000 à 40.000 met de hand gesneden glasmozaïeken in het kunstwerk.
The post Camille heeft haar eigen

Lees meer »

“Zo eindigen initiatieven die het criminele Kiev-regime steunen”: pro-Russische hackers vallen Belgische overheidswebsites aan

Hackersgroep NoName heeft verschillende websites van Belgische overheden in het vizier genomen. Aan de hand van een zogeheten ‘distributed denial-of-service’-aanval of ‘DDoS’ zijn ze erin geslaagd om de websites van onder andere provinciebesturen onbereikbaar te maken. De aanleiding is de Belgische aankoop van artillerie die aan Oekraïne moet worden overgedragen.

Lees meer »

Beer doodt man tijdens paddenstoelen plukken in Slovakije

Een bruine beer heeft in Slovakije een 55-jarige man aangevallen en dodelijk verwond. De man was met iemand anders paddenstoelen aan het plukken in een dorpje in het Tatragebergte, zegt een politiewoordvoerder zaterdag, geciteerd op de website van de Slovaakse krant ‘Sme’.

Lees meer »

Laura Lynn staat tijdens ‘Wild Wild West’ op Het Schlagerfestival in Hasselt: “Country en linedance leunen aan bij het schlagergenre”

Op 29 en 30 maart 2025, én ook op 5 april 2025 kan je terecht op ‘Wild Wild West’ op Het Schlagerfestival in Hasselt. Eén van de Vlaamse artieste die ook present zal zijn én de enige West-Vlaamse op het podium is Laura Lynn uit Ardooie. Ook Willy Sommers, Laura Lynn, De Romeo’s, Yves Segers, Bram & Lennert, Jo Vally

Lees meer »

Week van de Handhaving tegen zwerfvuil en sluikstort in Wevelgem met acties rond propere buurten en peuken in de pocket

Van maandag 7 tot en met zondag 13 oktober vindt de handhavingsweek op zwerfvuil en sluikstorten plaats, ook in Wevelgem. Met sensibilisering, maar ook met GAS-boetes en pv’s. Toezichthouders van politie, gemeente, MIROM, provinciale domeinen of vervoermaatschappijen zullen deze week daar extra op toezien.
The post Week van de Handhaving tegen zwerfvuil en sluikstort in Wevelgem met acties rond

Lees meer »

Sean Dhondt ontdekt nieuwe gevoelens dankzij vaderschap: “Bewuste keuze om pas op mijn 40ste papa te worden”

Een nieuwe woonst, een nieuwe job én nieuw leven in huis. De wereld van Sean Dhondt (40) staat helemaal op zijn kop sinds hij en zijn vriendin Maithé Rivera (26) hun eerste kindje verwelkomden. “Maar op een bepaalde manier brengt de chaos ons juist dichter bij elkaar”, klinkt het in ‘TV Familie’. Een openhartig interview over het vaderschap, hun verbouwing

Lees meer »

Hij begon als achtergronddanser van Madonna en werd haar manager, steun en toeverlaat: Queen of Pop verliest tien dagen na stiefmoeder nu ook haar jongere broer aan kanker

Madonna (66) verliest in korte tijd opnieuw een familielid. Nadat haar stiefmoeder Joan Ciccone op 24 september is bezweken aan kanker, is vrijdag ook de 63-jarige broer van de zangeres overleden aan de gevolgen van de ziekte. Entertainmentwebsite TMZ meldt dat een manager het overlijden van Christopher Ciccone heeft bevestigd.

Lees meer »