Vijf kinderen naar ziekenhuis bij uitslaande dakbrand in Schilde

De hulpdiensten kwamen dinsdag massaal ter plaatse voor een uitslaande dakbrand aan Bunder in Schilde. In de woning waren op dat moment zes personen aanwezig, waaronder vijf kinderen. Ze werden allemaal naar het ziekenhuis gebracht ter controle, niemand raakte zwaargewond.

Meer krantenkoppen in België

Mede-oprichtster taxibedrijf OTO Rachel Marcus (89) overleden

Op 18 augustus is Rachel Marcus, weduwe van Robert Rousselle, overleden in WZC Godtschalck. Rachel werd 89 jaar en stond bijna 60 jaar geleden samen met echtgenoot Robert aan de wieg van het bekende taxibedrijf OTO.
The post Mede-oprichtster taxibedrijf OTO Rachel Marcus (89) overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oostende zoekt ‘Chef Crevette’: wie maakt beste garnaalkroketten?

Met vier zijn ze, de finalisten van de gloednieuwe kookwedstrijd Chef Crevette. De hobbykoks hebben hun eigen manier om de lokale lekkernij te maken en ook hun eigen manier hoe ze ertoe zijn gekomen. De Oostendenaars strijden eind september in een spannende finale. De winnaar krijgt een duoticket voor het Garnaalkrokettenfestival en Rest”O“Cheques ter waarde van 200 euro.
The

Lees meer »

Motorrijder heeft erg veel geluk bij ongeval in Kortemark: “Hij vloog door raam van 40 centimeter en smakte niet tegen gevel”

“Hoe onwaarschijnlijk veel geluk kan je hebben? Dat raam is amper 40 centimeter breed!” Een motorrijder mag blij zijn dat hij een ongeval afgelopen nacht in Kortemark nog kan navertellen. De motard ging rechtdoor aan een T-splitsing, werd door een betonnen afboording een meter de lucht in geslingerd, maar vloog in gestrekte houding als bij wonder recht een 40 centimeter

Lees meer »

“Ik ben ook maar een mens”: Carlos Alcaraz biedt excuses aan nadat hij helemaal over de rooie gaat en racket stuk slaat

Carlos Alcaraz heeft z’n excuses aangeboden voor zijn uitbarsting gisteren. Het potje van de 21-jarige wonderboy kookte helemaal over op het ATP-toernooi van Cincinnati, waar hij werd uitgeschakeld door Gaël Monfils. In de derde set sloeg een gefrustreerde Alcaraz z’n racket stuk. “Ik ben ook maar een mens, en de zenuwen waren hoog gespannen. Dan is het soms heel moeilijk

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

In een nieuw tv-programma gaat Tom Waes manieren testen om tot rust te komen. Een voetbalwedstrijd bijwonen stond aanvankelijk ook op de lijst.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

’t Biercollectief lanceert nieuw bier ‘Oud Brood Bruin’: “Met twee lokale producten”

’t Biercollectief, een samenwerking tussen de Meetjeslandse brouwerijen Angarde uit Kaprijke, Broers uit Overslag, Brouwerij 9900 uit Eeklo en Skøllmann uit Maldegem, en zythologen Wort Wizard uit Eeklo en de Biersteker uit Bentille maakten een nieuw biertje op basis van yoghurt en zuurdesembrood.
The post ’t Biercollectief lanceert nieuw bier ‘Oud Brood Bruin’: “Met twee lokale producten” appeared first

Lees meer »