Vijf kinderen naar ziekenhuis bij uitslaande dakbrand in Schilde

De hulpdiensten kwamen dinsdag massaal ter plaatse voor een uitslaande dakbrand aan Bunder in Schilde. In de woning waren op dat moment zes personen aanwezig, onder wie vijf kinderen. Ze werden allemaal naar het ziekenhuis gebracht ter controle, niemand raakte zwaargewond.

Meer krantenkoppen in België

Kunstcollectief Vrijplaats bezorgt voormalige site Bomarbre 3 dagen een herbestemming

Zaterdagavond 17 augustus opende de tentoonstelling ‘Afbraakwerken Bomarbre’ op de voormalige site van Bomarbre aan de Beversestraat in Harelbeke. Deze tentoonstelling van Kunstcollectief Vrijplaats is te zien op 18, 24 en 25 augustus van 14 tot 18 uur.
The post Kunstcollectief Vrijplaats bezorgt voormalige site Bomarbre 3 dagen een herbestemming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alle tickets voor Cleymans & Van Geel in De Roma uitverkocht: “Sommige artiesten staan daar meerdere keren, maar wij zijn nu al dolblij”

Het concert van Jelle Cleymans en Jonas Van Geel in De Roma op zaterdag 7 september is tot op het laatste ticket uitverkocht. Daar is het muzikale duo bijzonder fier op. “We weten dat andere artiesten daar soms makkelijk meerdere keren staan, maar wij zijn al dolblij met ééntje”, aldus Jonas. Wat de heren nog allemaal in petto hebben? Je

Lees meer »

Alle tickets voor Cleymans & Van Geel in De Roma uitverkocht: “Sommige artiesten staan daar meerdere keren, maar wij zijn nu al dolbij”

Het concert van Jelle Cleymans en Jonas Van Geel in De Roma op zaterdag 7 september is tot op het laatste ticket uitverkocht. Daar is het muzikale duo bijzonder fier op. “We weten dat andere artiesten daar soms makkelijk meerdere keren staan, maar wij zijn al dolblij met ééntje”, aldus Jonas. Wat de heren nog allemaal in petto hebben? Je

Lees meer »

“Zelfs zwemmen kan hij”: Remco Evenepoel en Oumi geven inkijk in deugddoende vakantie op Grieks eiland

“Vierdaags uitje met mijn geliefde, batterijen heropladen na de Olympische Spelen”, schrijft Remco Evenepoel bij een video die een inkijk geeft in de recente en korte vakantie die de dubbele olympische kampioen beleefde op een Grieks eiland. “Nu terug aan het trainen”, staat er ook bij. Grappige reactie op de Instagrampost: “Oh nee jongens, hij kan zelfs zwemmen.”

Lees meer »

7 dienstenchequebedrijven worden één: voor 100.000 klanten wordt poetshulp een stuk duurder

Zeven van de grootste dienstenchequebedrijven van het land zullen vanaf vandaag onder dezelfde merknaam poetsen en strijken. Onder meer ‘Dienstenaanhuis’ en ‘Plus Home Services’ heten voortaan ‘Daenens’. Het merk wordt met 100.000 gebruikers en meer dan 16.500 medewerkers meteen de grootste werkgever in de sector van de poetshulp en één van ‘s lands grootste werkgevers. Voor de klant verandert er

Lees meer »

Expo in Avelgemse Kunstkerk Bossuit in september

Kunstzomer Leiestreek is dit jaar toe aan zijn zestiende editie. Tussen 31 augustus en 29 september kan je proeven van het werk van hedendaagse kunstenaars in verschillende steden en gemeenten in de streek. In Avelgem is dat in Kunstkerk Bossuit.
The post Expo in Avelgemse Kunstkerk Bossuit in september appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Reken maar dat hij er bij zijn laatste vertoning heel wat fans bijkreeg”: Gabriël wordt 21, maar wie is hij écht?

Zijn oudere zus Elisabeth (22) gaat meestal met alle aandacht lopen, maar prins Gabriël – die vandaag 21 kaarsjes uitblaast – komt steeds meer piepen. Met zijn bijna dubbele meter is hij letterlijk en figuurlijk de grote broer in het gezin van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51). Zij kunnen steeds meer rekenen op de ‘reserve-prins’ als posterboy van

Lees meer »

EXCLUSIEF. Romy W. vanuit de gevangenis na bekentenis Dave De Kock: “Nu blijkt dat ik altijd de waarheid sprak, maar dat verandert blijkbaar niets”

Romy W. (27), de voormalige vriendin van Dave De Kock, zit al meer dan twee jaar in de cel op verdenking van ontvoering en moord op de 4-jarige Dean Verberckmoes. Sinds haar arrestatie heeft ze volledig gebroken met De Kock. Maar nu De Kock bekend heeft dat hij Dean alleen vermoord heeft, roept Romy W. haar onschuld uit. Vanuit de

Lees meer »

Internationaal Atoomenergieagentschap waarschuwt nog eens: “Voer geen aanval meer uit in buurt kerncentrale Zaporizja”

Het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) heeft nogmaals opgeroepen om geen aanvallen meer uit te voeren in de buurt van de kerncentrale van Zaporizja, in het zuiden van Oekraïne. Die oproep komt er nadat gisteren een droneaanval had plaatsgevonden in de buurt van de centrale. De kerncentrale van Zaporizja is gedeactiveerd, maar de reactoren moeten om veiligheidsredenen nog altijd gekoeld worden.

Lees meer »