LIVE RED FLAMES-ENGELAND. Domper voor de Flames: Engeland maakt al snel gelijk!

Een uitverkocht OHL-stadion dient als duw in de rug in de Nations League: de Red Flames maken zich na het 1-0-verlies vorige week tegen Engeland sterk dat ze vandaag tegen dezelfde opponent nog beter kunnen. Een stunt is nodig om de (kleine) olympische kwalificatiekans gaaf te houden. Volg alles op de voet in onze liveblog!

Meer krantenkoppen in België

? “Kan Evenepoel de cadans op de Galibier volgen?”

De Tour duikt vandaag voor het eerst de bergen in. In de Alpen wacht een lastige tocht met drie beklimmingen, goed voor net geen 4.000 hoogtemeters. Dé scherprechter is de mythische Col du Galibier. Voor de klassementsmannen wordt dit de eerste serieuze test. Kan Remco Evenepoel de beste klimmers volgen? Die vraag stellen ook Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck zich

Lees meer »

Kamping Kitsch deelt 120 gratis tickets uit aan ouders van kinderen met C-attest: “Beloning voor die nieuwe lading buizen in je kelder”

De storm van de jaarlijkse rapportenslag is ondertussen al gaan liggen, behalve in Kortrijk dan. Daar leverde de hilarische wedstrijd van Kamping Kitsch meer dan 120 winnaars op. Ouders van kinderen die een C-attest hadden, mochten dat doorsturen en ze kregen dan gratis tickets voor het grootste verkleedfestijn van de Lage Landen.
The post Kamping Kitsch deelt 120 gratis

Lees meer »

Mbappé en Deschamps niet gerust in Franse zege tegen Rode Duivels: “Ons niveau moet omhoog, anders gaan we naar huis”

“België is een heel sterke ploeg.” Van arrogantie of onderschatting geen sprake bij Frankrijk, daags voor de clash met de Rode Duivels. Bondscoach Didier Deschamps en sterspeler Kylian Mbappé namen het woord in Düsseldorf en stelden dat Les Bleus dringend hun niveau moeten opkrikken. “Dat we tweede werden in de groep, was een wake-up call.”

Lees meer »

“Zo goed zijn ze eigenlijk niet”: Van Gerwen ook na afstraffing niet onder de indruk van duo Huybrechts-Van den Bergh

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft Van den Bergh de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de

Lees meer »

Jumbo-baas blijkt al sinds 2014 betrokken bij witwaspraktijken: ook bedrijfstop én familie waren op de hoogte

Ooit was hij één van de meest gevierde CEO’s van Nederland, maar in september moet hij toch voor de rechter verschijnen. Voormalig Jumbo-topman en mede-eigenaar Frits van Eerd wordt beschuldigd van grootschalig witwassen. Bij zijn arrestatie in 2022 uitten de bedrijfstop en zijn familie hun verbazing. Onterecht, zo blijkt nu: van Eerd werd al sinds 2014 verdacht in een vergelijkbare

Lees meer »

Al vanaf hun 16de worden ze voorbereid op de online bagger: waarom vooral tennissers uitgescholden en bedreigd worden

Weinig sporten zijn gevoeliger aan digitale terreur dan de wereld van game, set en match. Op de topsportschool worden talentvolle tieners, vanaf 16 jaar, voorbereid op de haatberichten en dreigementen die ze zullen ontvangen eens ze het internationale circuit betreden. Het gif tegenhouden is moeilijk. Tennis Vlaanderen probeert de jongeren vooral weerbaar te maken.

Lees meer »