KIJK. YouTube-fenomeen bezorgt zoontjes Hazard avond van hun leven, blaft naar Messi maar laat zich vooral zwaar beetnemen door Djokovic

Meer dan een half miljoen mensen volgden het gala van de Ballon d’Or via de livestream van YouTube-ster IShowSpeed (18). Hij zette het evenement helemaal op z’n kop door te blaffen naar Messi, te snuffelen aan Haaland én foto’s te nemen met alle stervoetballers. De kinderen van Eden Hazard blijken alvast fan en vroegen Speed om een foto.

Meer krantenkoppen in België

NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer en beter!’

Middenin een decor van boterbloemen stelde NVAPlus Moorslede zondagnamiddag de volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Dertien kandidaten wonen in Moorslede, zes in Dadizele en twee in Slypskapelle. Eerder werd al bekendgemaakt dat Gert-Jan Hovaere lijsttrekker wordt en Margaux Vandekerckhove de tweede plaats krijgt.
The post NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer

Lees meer »

Directie Nationale Loterij blijft achter Jannie Haek staan

De directeurs van de Nationale Loterij blijven ceo Jannie Haek, een Bruggeling met Torhoutse roots, steunen. Dat laat het overheidsbedrijf woensdag weten, daags na het afspringen van een bemiddelingsprocedure met de vakbonden over het gedrag van de topman.
The post Directie Nationale Loterij blijft achter Jannie Haek staan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi zijn weer 400 lopers te mogen verwelkomen”

De Vlaamse kustgemeenten slaan ook dit jaar weer de handen in elkaar voor de organisatie van het Loopcriterium van de Kust. In juli en augustus zullen tien wedstrijden op en naast het strand plaatsvinden. Zeebrugge bijt de spits af op vrijdag 5 juli met de traditionele Strandloop.
The post Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi

Lees meer »

Jan Bakelants interviewt Patrick Lefevere over het Tourdebuut van Evenepoel: “Als hij slaag krijgt, gaat hij dat moeten incasseren en doorgaan”

Hij wordt er straks 70 en zegt van zichzelf dat hij ‘fin de carrière’ is, maar daar is niks van te merken. Jan Bakelants vroeg Patrick Lefevere de pieren uit de neus over het grote Tourdebuut van Remco Evenepoel: de sterke man van Soudal Quick-Step ging geen vraag uit de weg. “In 2025 zijn er geen excuses meer. Kom je

Lees meer »

Forse daling afval op voorjaarsfestivals door herbruikbare bekers

Voorjaarsfestivals en -evenementen hebben door de invoering van herbruikbare bekers veel minder afval. Dat blijkt donderdag uit een monitoring van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM). “Evenementen produceren opmerkelijk minder afval, de opkuis verloopt vlotter en de terreinen blijven netter”, klinkt het.

Lees meer »

Hoogdagen voor Belgische atletiek en toch rommelt het bij de coaches: “Dat dit op straat ligt, is lachwekkend”

Een recordaantal van 33 individuele atleten en vier aflossingsteams mogen inchecken voor de Spelen van Parijs: het lijkt de Belgische atletiek wel voor de wind te gaan. En toch is niet alles peis en vree. Dat Atletiek Vlaanderen aan het praten zou zijn met een buitenlandse coördinator voor de aflossingsteams zorgt voor onrust bij de estafettetrainers. “Er is geen draagvlak.”

Lees meer »

“Haar vriend probeerde nog alles, maar tevergeefs”: Mandy (33) wilde nog even over haar hoeve vliegen tót het vliegtuigje begon te tollen

Met het pleziervliegtuigje wilde ze nog even haar geitjes en kippen vanuit de lucht zien. Tot de motor van de Boeing-Stearman PT-17 Kaydet boven Kiewit (Hasselt) sputterde, de oldtimer recht naar beneden viel en de romantische vlucht een dramatische afloop kende. Stewardess Mandy Linder (33) stierf op 100 meter van haar eigen woning, haar vriend – de piloot van het

Lees meer »