Vriendinnen raken slaags met drie mannen na verhitte discussie in Knokke-Heist: 28-jarige vrouw afgevoerd naar ziekenhuis

Een 28-jarige vrouw ligt momenteel in het ziekenhuis met verwondingen aan het hoofd nadat ze vrijdagnacht samen met een vriendin betrokken raakte in een verhitte discussie op straat in Knokke-Heist. Dat gebeurde na afloop van een fuif even verderop. De vrouwen raakten na de discussie slaags met drie mannen die het nadien op een lopen zetten.

Het incident gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag. Even voor 5 uur waren de twee vriendinnen op de terugweg van een fuif, toen ze het in de Bondgenotenlaan in Knokke-Heist aan de stok kregen met drie mannen. Er ontstond om vooralsnog onbekende reden een verhitte discussie tussen beide partijen, waarop één van de mannen plots de 28-jarige vrouw op de grond duwde. Ze kreeg daarbij ook een schop tegen het hoofd. De vrouw liep verwondingen op aan het hoofd en was aan het bloeden. Ze werd afgevoerd en ligt voor verzorging nog steeds in het ziekenhuis ter controle. Ze liep onder andere een hersenschudding op. Haar vriendin (27) raakte in het duw- en trekwerk eveneens gewond en herstelt momenteel thuis van de gebeurtenissen.

De drie mannen zetten het voor aankomst van de politie op een lopen. “We kunnen bevestigen dat we ter plaatse zijn gekomen na melding van een verhitte discussie die eindigde in een vechtpartij. Het onderzoek naar de daders is lopende. Daarbij zullen we onder andere de camerabeelden uit de buurt analyseren”, zegt commissaris Philippe Vandierendonck. (MM)

The post Vriendinnen raken slaags met drie mannen na verhitte discussie in Knokke-Heist: 28-jarige vrouw afgevoerd naar ziekenhuis is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Cercle Brugge heeft met Ibrahim Diakité een nieuwe rechtsachter

Cercle Brugge heeft een akkoord bereikt met de 20-jarige Ibrahim Diakité. Hij ondertekende een contract voor vier seizoenen tot medio 2028. Hugo Siquet verliet als rechtsachter groen-zwart na een uitleenbeurt en keerde terug naar het Duitse Freiburg. Diakité zal zijn plaats innemen.
The post Cercle Brugge heeft met Ibrahim Diakité een nieuwe rechtsachter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deel drukke Geluwestraat in Wervik volledig afgesloten door wegverzakking, er komt eenrichtingsverkeer

De drukke Geluwestraat (N311) in Wervik is tussen het kruispunt met de Ommegangstraat en toegang tot de parking van de supermarkt Spar volledig afgesloten. De reden is een plotse verzakking in het wegdek er ter hoogte van de gewezen bakkerij Penet. Het is zeer onduidelijk hoelang de herstelling op zich zal laten wachten. Binnen enkele weken is er bouwverlof. “Tijdelijk

Lees meer »

Mazoutvervuiling op voormalige bussenstelplaats van De Lijn in Assebroek

Twee zones van de voormalige bussenstelplaats van De Lijn in Assebroek moeten gesaneerd worden. Er is sprake van mazoutvervuiling. Gemeenteraadslid Raf Reuse (Groen) hoopt dat de Stad Brugge de kosten voor de sanering op De Lijn kan verhalen: “Want anders heeft het Brugs stadsbestuur een kapitale fout begaan bij de aankoop”.
The post Mazoutvervuiling op voormalige bussenstelplaats van De

Lees meer »

Burgemeester Bart De Wever en schepenen trakteren Antwerpenaren op eerste Zeeuwse mosselen: “Dit jaar zijn er minder door de vele regen”

Op de Grote Markt in Antwerpen werden voorbijgangers woensdagmiddag getrakteerd op Zeeuwse mosselen. Het was de aftrap van het seizoen van de Zeeuwse bodemcultuurmosselen. "Promotie is nodig", zegt mosselkweker Alex van Houte van Aqua-Triton Mossel. "Want er worden steeds minder mosselen gegeten en een groot deel van de percelen in de Oosterschelde zullen dit jaar minder mosselen opleveren door de

Lees meer »

Zomerbar Roots zorgt weer voor vakantiesfeer: “Dit moet weer gezelligste plekje van Kuurne worden”

Vanaf vrijdag 5 juli wordt het vakantiegevoel opnieuw extra opgewekt in de idyllische zomerbar Roots, gelegen aan de vesten van de Kuurnse Leie. Jan-Willem Heggermont, Niels Daelman, Mathieu Vanooteghem en Reiner Van Wonterghem waren afgelopen week nog druk bezig om de laatste details af te ronden voor de opening.
The post Zomerbar Roots zorgt weer voor vakantiesfeer: “Dit moet

Lees meer »

Knip aan De Kromte beroert opnieuw gemeenteraad in Pittem

De knip aan De Kromte is maandagavond nog maar eens aan bod gekomen op de gemeenteraad in Pittem. Oppositieraadslid Andres Vandewalle (NPE) had cijfers opgevraagd en ontvangen over het verkeer dat er passeerde, maar bleef naar eigen zeggen op zijn honger zitten. Burgemeester Dennis Fraeyman (CD&V) gaf dan weer aan dat er zich sinds de invoering van de knip nog

Lees meer »