Tickets vliegen de deur uit: extra concert van Milk Inc. in Sportpaleis aangekondigd

De comeback van Linda Mertens mist z’n effect niet. Tijdens ‘The Return’ van Regi in het Sportpaleis werden vrijdag al meteen twee concerten van het herenigde Milk Inc. aangekondigd voor vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2024. De ticketverkoop startte zondagochtend en de belangstelling bij de fans is massaal. Daarom is nu al een extra concert aangekondigd voor zondag 10 november 2024.

Meer krantenkoppen in België

Koolskampse ondernemers blazen De Sloeber nieuw leven in: “Hopelijk volgend jaar open”

Drie Koolskampse ondernemers willen de horeca in hun dorp nieuw leven inblazen. “We kochten De Sloeber en zullen het café annex zaaltje, samen met de binnentuin, helemaal opknappen”, zeggen Bert Duyck en de broers Jurgen en Jimmy Houttekier. “Het moet wel nog steeds een bruine kroeg blijven, zoals het dertig jaar lang met Erik Blondeel was. Voor de uitbating zoeken

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden, die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »

Slapende ambtenaar vecht met succes ontslag aan

Een statutair ambtenaar in dienst van de Vlaamse overheid werd in mei 2022 ontslagen, nadat hij meermaals betrapt was op slapen tijdens de werkuren. De man trok naar de Raad van State en kreeg gelijk, omdat de ontslagprocedure niet correct verliep. Het ontslag werd vernietigd.

Lees meer »

Sportcomplex Gulden Kamer in Sint-Kruis en krachtbalterreinen in Lissewege krijgen LED-verlichting op het veld

Stad Brugge investeert in de vervanging van de veldverlichting van sportcomplex Gulden Kamer en de krachtbalterreinen in Lissewege. De bestaande verlichting wordt vervangen door energiezuinige LED-verlichting.
The post Sportcomplex Gulden Kamer in Sint-Kruis en krachtbalterreinen in Lissewege krijgen LED-verlichting op het veld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hij was bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, nu dreigt zijn merk te verdwijnen: de man achter Gigue

Nu de Duror Fashion Group de boeken heeft neergelegd, verdwijnt mogelijk ook een echt Antwerps merk: Gigue. Oprichter Jo Wyckmans was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, en werkte in de jaren 80 en 90 de ‘preppy’ look uit, vanaf 1991 met Gigue. Dochter Audrey bleef tot nu aan boord, zelf koos Jo Wyckmans jaren

Lees meer »

? “Het mooiste vandaag zou zijn als Evenepoel het afmaakt in Bologna”

Na lang aftellen is de Tour gisteren begonnen met een loodzware etappe richting Rimini. Ook vandaag krijgt het peloton op Italiaanse bodem een bijzonder pittige rit voorgeschoteld, met twee keer de beklimming van de San Luca. Krijgen we een eerste keer vuurwerk tussen de klassementsmannen? Wielerpodcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ blikt vooruit.

Lees meer »

Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge

De patiënten van het Psychotherapeutisch Centrum Rustenburg in Brugge hebben een bedrag van 1.058,40 euro ingezameld voor TEJO Brugge, een organisatie waar jongeren gratis en anoniem terechtkunnen voor therapeutische hulp.
The post Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in Harelbeke

De langverwachte tuin is er eindelijk. De oude tuin moest verdwijnen omdat de omgeving niet aangepast was aan de bewoners van de centra en gebruikers. “Met de nieuwe tuinen wilde Zorgbedrijf Harelbeke een ruime tuin die alle zintuigen van mensen maximaal prikkelt”, zegt voorzitter Lynn Callewaert van Zorgbedrijf Harelbeke.
The post Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in

Lees meer »

Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel

Dinsdagavond trad Bruce Springsteen op in Werchter, maar twee dagen eerder had Karel Gits al rond 18 uur een ontmoeting met ‘The Boss’ in Hotel Amigo in Brussel. Voor de 52-jarige Springsteen-fan uit Ingelmunster blijft die dag een onvergetelijk moment.
The post Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel appeared

Lees meer »