Liv (49) getuigt over haar open relaties: “Eén partner kan niet de beste vader, de beste minnaar én de beste vriend zijn”

Tegenover ons zit een knappe, zelfbewuste vrouw. Ze heet Liv Van Weddingen, is 49 en ziet niet in waarom ze stiekem zou doen over de relatievorm die haar al zolang past als een warme jas.

Meer krantenkoppen in België

“Voor deze quiz worden de vragen ter plaatse bedacht”: achter de schermen van ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’

“Het zal niet ineens honderd keer slechter zijn.” Aan het roer van ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’ staat niet langer Philippe Geubels (43), maar Sven de Leijer (45). “Een circus waarbij alles kan misgaan? Da’s het liefste wat ik doe”, zegt hij. ‘Dag Allemaal’ was erbij tijdens de opnamen en keek ook mee achter de schermen. “Wij zitten

Lees meer »

De jeugd van kroonprinses Mette-Marit was even turbulent als die van haar zoon: “Er circuleerde een video met sterke scènes vol drugs en seks”

Het voortdenderende schandaal rond de drugsverslaving van Marius Borg Høiby (27) vestigt opnieuw de aandacht op het wilde verleden vol seks, drugs en dagenlang fuiven van zijn moeder, kroonprinses Mette-Marit (51). ‘Story’ lijst haar escapades op. “Ik heb grenzen overschreden. Ik kan mijn keuzes niet opnieuw maken, al zou ik dat willen.”

Lees meer »

Jos en Anne zijn een gouden paar

Jos Danel en Anne Govaerts vierden onlangs hun gouden jubileum. Joseph zag het levenslicht in Tienen. Hij maakte zijn hoger middelbare school af aan het Atheneum. Daarna studeerde hij nog twee jaar rechten aan de universiteit, maar besloot die studie toch stop te zetten. Hij had een speciale voorliefde voor zwemmen en voetballen. Anne groeide
The post Jos en

Lees meer »

“Het is ook onze fout”: Italiaanse belofterenner schrijft pakkend pleidooi voor meer veiligheid na dood Muriel Furrer

De tragische dood van Muriel Furrer (18) op het afgelopen WK wielrennen in Zürich zindert na in wielerland. De Italiaanse renner Andrea Raccagni Noviero, een 20-jarige belofte van Soudal Quick-Step, heeft op Instagram een aangrijpende post gedeeld over zijn eigen schuldgevoel bij het overlijden. “Omdat ik de kans had om te spreken en het niet gedaan heb.”

Lees meer »

Nyrstar buiten vervolging gesteld in Brussel

De beursgenoteerde vennootschap Nyrstar, de vroegere ­eigenaar van de gelijknamige zinkgroep, is buiten vervolging gesteld door de raadkamer van de Franstalige rechtbank van eerste aanleg van ­Brussel. Dat schrijft De Tijd donderdag.

Lees meer »

LIVE RONDE VAN EMILIA. Evenepoel klaar voor nieuwe clash met kersvers wereldkampioen Pogacar

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »