Hij werd genoemd als Poetins eerste keuze om Zelenski te vervangen, maar zou nu kritiek zijn na aanslag op Krim

De man die door de Amerikaanse inlichtingendiensten werd genoemd als Poetins keuze om Oekraïne te leiden na de Russische machtsovername, is in kritieke toestand. Volgens Russische bronnen werd Oleg Tsaryov het slachtoffer van een moordaanslag op de Krim.

Meer krantenkoppen in België

Average Rob verrast door Zomerit-nominatie voor ‘On met la patate’: “Op één dag in elkaar gestoken”

De twintig nominaties voor Zomerhit zijn bekend en één vreemde eend in de bijt valt op: Average Rob (32) en producer Omdat Het Kan (29) maken met hun supporterslied ‘On met la patate’ kans op de titel. Het ‘shtamp’-lied met snoeiharde beats is atypisch in het rijtje Zomerhit-genomineerden. “Maar het brengt mensen aan het dansen en maakt iets los. Dat

Lees meer »

KW Zomertip: De favorieten van Marie Godderis

Marie Godderis werkt voor de communicatiedienst van de gemeente Koksijde, en is net als haar man Dries Decorte zelfstandig fotografe. Samen met hun drie jonge kinderen wonen ze in Alveringem. In haar vrije tijd gaat ze steevast op zoek naar de leukste adresjes en de lekkerste ijsjes in de streek.
The post KW Zomertip: De favorieten van Marie Godderis

Lees meer »

Is ‘Vive le Vélo’ echt wel de kaskoe van de koers? “Zowat elke euro wordt nog altijd geïnvesteerd”

Zondag start de Tour pas echt, want dan sluiten ook Karl Vannieuwkerke (53) en zijn ‘Vive le Vélo’ weer aan. In het zog van de wielertalkshow zijn meteen ook de nieuwe T-shirts en sweaters in de winkel beland. Gemaakt door ‘Vive la Vie’, het bedrijf van Karls ex-vriendin Caroline Vereenooghe (38) dat twee zomers geleden van makkelijk geldgewin werd beschuldigd.

Lees meer »