Geen Blue Ivy? Waarheid achter naam van dochter Beyoncé en Jay-Z (eindelijk) onthuld

In een gesprek met ‘CBS Mornings’ onthulde Jay-Z (53) eindelijk de waarheid achter de naam van hun eerstgeboren dochter Blue Ivy (11). Eén ding is zeker: de fans hadden dit niét zien aankomen.

Meer krantenkoppen in België

Europa zal lastpak Orban wel overleven

Hongarije is het volgend half jaar voorzitter van de EU, en dat betekent dat euroscepticus Viktor Orban vol in de schijnwerpers staat. Hoewel de Hongaarse premier als een lastpak te boek staat, wordt niet verwacht dat hij veel problemen kan veroorzaken.

Lees meer »

De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’

Het lokaal bestuur De Panne gaat samen met het woonzorgcentrum Sint-Bernardus, het Expertisecentrum Dementie en de Alzheimer Liga in zee om met het nieuwe project ‘Dementievriendelijk De Panne’ inwoners met dementie te ondersteunen.
The post De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groothertog Henri bereidt troonafstand voor: Luxemburg verwelkomt opnieuw Belgische groothertogin

De Luxemburgse groothertog Henri (69) bereidt zijn troonsafstand voor. Hij schuift zijn oudste zoon Guillaume (42) komende herfst naar voren als zijn opvolger, in afwachting van een definitieve machtsoverdracht. Luxemburg krijgt daarmee opnieuw een ‘Belgische’ groothertogin: Stéphanie (40), de tegenpool van haar omstreden schoonmoeder, groothertogin María Teresa. “In het paleis zullen heel wat medewerkers opgelucht ademhalen.”

Lees meer »

Ex-Red Flame geeft eerste interview na bekendmaking anorexia: “Ik vlucht van het idee dat ik kan overlijden”

“Een tegenspeler zei dat ik er ziek uitzag. Mijn kleren zakten af. Vanaf dan werd het enkel erger.” Heel Vlaanderen leeft mee met voormalige Red Flame Tine Schryvers (31) die vanochtend heeft bekendgemaakt dat ze al acht jaar met een eetstoornis worstelt. Nu geeft ze voor het eerst een openhartig interview waarin ze dieper ingaat op haar ziekte, én de

Lees meer »

De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse stemmen

Over ons onderwijs lijkt iedereen tegenwoordig een mening te hebben. Knack peilde het voorbije schooljaar in ‘De Leraarskamer’ naar wat leerkrachten zélf denken over het lerarentekort, de nieuwe minimumdoelen of centrale toetsen. Dat doet ons zusterblad straks opnieuw, maar nu gaat in élke provincie een panel leerkrachten met elkaar in gesprek.
The post De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse

Lees meer »

Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel

Dinsdagavond trad Bruce Springsteen op in Werchter, maar twee dagen eerder had Karel Gits al rond 18 uur een ontmoeting met ‘The Boss’ in Hotel Amigo in Brussel. Voor de 52-jarige Springsteen-fan uit Ingelmunster blijft die dag een onvergetelijk moment.
The post Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel appeared

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Hongarije zegt gesprek met Duitse buitenlandminister af – Witte Huis kritisch op bezoek Orbán aan Rusland

Hongarije heeft een voor maandag gepland gesprek tussen zijn minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, en diens Duitse collega Annalena Baerbock geannuleerd, meldt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdagavond. Het ministerie stelt dat “een serieus en eerlijk persoonlijk gesprek” tussen de twee ministers “erg belangrijk” zou zijn geweest in het licht van het bezoek van de Hongaarse premier Viktor

Lees meer »

De jurk van koningin Máxima kost amper 47 euro: dit zijn de meest betaalbare outfits van de royals

Designermerken als Natan, Armani en Jenny Packham doen vaak gouden zaken door de royals van vandaag. Maar niet elke outfit hoeft een fortuin te kosten. Het gebeurt dat koninginnen en prinsessen (voor hun doen dan toch) extreem goedkoop gaan. Onze koninklijke mode-experte Jelka Van Duyse duikt in de kleerkast van de royals en zoekt naar hun meest betaalbare outfits, die

Lees meer »

Vrouw doodgestoken in portaal bij woning Amsterdam

Een vrouw is vanochtend iets voor 10.00 uur doodgestoken in een trapportaal bij een woning in Amsterdam, meldt de politie. Dat gebeurde in de straat Hagenau in Amsterdam-Noord. Een 22-jarige Amsterdammer is aangehouden en wordt gehoord, nog onbekend is wat zijn relatie met de vrouw is.

Lees meer »

Tom Van Grieken mikt op 13 oktober: zo wil hij bij de lokale verkiezingen het cordon laten sneuvelen

De opdracht voor Vlaams Belang bij de gemeenteraadsverkiezingen is kristalhelder: mee in de cockpit van de macht komen. Op 13 oktober hoopt Tom Van Grieken voorgoed af te rekenen met het cordon sanitaire. Vlaams Belang trekt daarom vol vertrouwen naar de kiezer met een 43-puntenplan. Wat staat erin? En welk effect heeft het afschaffen van de stemplicht op hun resultaat?

Lees meer »