Ex-misskandidates rebelleren met ludieke kalender: “Missverkiezingen zijn nog te vaak een vleeskeuring”

Miss Verstand, Miss Letoe, Miss Punt … Met die namen op hun lint gedrukt gaan 16 ex-kandidaten van verschillende missverkiezingen zaterdag op de foto. Op die manier klagen ze onder andere seksueel overschrijdend gedrag en intimidatie aan in het wereldje. De foto’s worden gebundeld in een kalender ten voordele van Music for Life.

Meer krantenkoppen in België

“Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward Vergote reageert op vijf maanden schorsing

Burgemeester Ward Vergote (Visie) reageert ongemeen hard op de vijf maanden schorsing die is opgelegd door Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten (Open Vld). Vergote keerde haar partij enkele jaren geleden de rug toe en het is zeer de vraag of dit nu al dan niet heeft meegespeeld.
The post “Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward

Lees meer »

Smeulende wrakken blijven achter: gewapende overval op geldtransport op Zuid-Italiaanse snelweg, bende gaat er met meer dan 3 miljoen vandoor

Een gewapende bende heeft donderdag op een autosnelweg bij Brindisi, een havenstad in de hak van Italië, een geldtransport overvallen. De bendeleden blokkeerden plots het verkeer in beide richtingen met brandende voertuigen en dwongen de bewakers van het transport om meer dan 3 miljoen euro af te geven, voor ze ervandoor gingen. Dat meldt het Italiaanse persbureau Ansa.

Lees meer »

“Fenomenale show van een rasechte legende vergezeld door een geweldige band”: dit was Bruce Springsteen in Werchter

Bruce Springsteen heeft voor het tweede jaar op rij zijn opwachting gemaakt op de wei van Werchter. Vorig jaar diende hij als afsluiter van TW Classic, dit jaar draaide het helemaal rond the Boss zelf. Thibault Christiaensen van Studio Brussel was erbij en werd naar eigen zeggen omvergeblazen door de performance. “Springsteen is niet van deze wereld. Wat een fenomenale

Lees meer »