Ook Remco Evenepoel vindt gravelrit in grote ronde “niet nodig”, maar de soep wordt heter opgediend dan ze in werkelijkheid is

Grindstroken in de Tour van 2024, ze doen nu al veel stof opwaaien. Ook Remco Evenepoel vindt het niet nodig in een grote ronde, maar wordt de soep nu niet heter opgediend dan ze werkelijk is? “Langs elke strook liggen er hopen nieuw grind om ze te fatsoeneren of te heraanleggen.”

Meer krantenkoppen in België

Collega’s leiden als scheiderstrio derby en schenken vergoeding aan Warmste Week: “Geen vetpot, maar we doen nog acties”

Florian Stove, Nick Delporte en Rune Ghijselincks zijn niet enkel collega’s bij IT-bedrijf ‘9altitudes’ in Kortrijk, ze zijn ook gebeten door het arbitreren. Zaterdag 5 oktober leiden ze samen de derby tussen KM Torhout en KSV Oostkamp en de vergoeding die ze daarvoor zouden ontvangen, gaat naar de Warmste Week. “En onze collega’s komen supporteren.”
The post Collega’s leiden

Lees meer »

TailorSteel neemt voor het eerst deel aan Open Bedrijvendag

Nu zondag 6 oktober neemt 247TailorSteel Hooglede deel aan Open Bedrijvendag. De Nederlandse plaatstaalbewerker opent de deuren voor het grote publiek. Van 10 tot 17 uur is iedereen welkom voor een unieke blik achter de schermen van de toonaangevende fabrikant.
The post TailorSteel neemt voor het eerst deel aan Open Bedrijvendag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leerkrachten stelen de show met Teachers on Stage

Acht jaar na de vorige editie pakken de leerkrachten van het Sint-Jozefscollege weer uit met het unieke evenement Teachers on Stage. Dat gebeurt op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober in het cultuurcentrum de Brouckere. De muzikale leiding is in handen van Wim De Pauw (62) uit de Donaustraat.
The post Leerkrachten stelen de show met Teachers on Stage

Lees meer »

Voorbereidende werken Sint-Bertinusstraat gaan van start

Eerstdaags starten de nutsmaatschappijen met de voorbereidingen voor de heraanleg van de Sint-Bertinusstraat in Poperinge. Dat werd bekendgemaakt tijdens de gemeenteraad van maandagavond.
The post Voorbereidende werken Sint-Bertinusstraat gaan van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Doet deugd dat mijn prestaties worden opgemerkt”: Gouden Schoen van de maand Colin Coosemans tevreden met erkenning

U hebt gekozen. Een week lang kon de HLN-lezer stemmen op de nieuwe ‘Gouden Schoen van de maand’. Het verdict: Anderlecht-doelman Colin Coosemans (32) is de winnaar van de maand september en dus de eerste laureaat. Hij kreeg 21,8 procent van het totale aantal stemmen. Voor Coosemans “doet het deugd” dat zijn prestaties worden opgemerkt. Ook de experten kunnen zich

Lees meer »

Vrijdag vertrekken eerste Belgen uit Libanon – Vlaamse Anke getuigt vanuit Beiroet: “Geen luchtalarm, bij explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp”

De spanning in Beiroet stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze. Vrijdag keren de eerste Belgen uit Libanon terug. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in het Midden-Oosten in deze liveblog.

Lees meer »

Controversieel “Project 2025” brengt Trump en Vance in nauwe schoentjes

JD Vance, de running mate van Donald Trump, probeerde zich de afgelopen dagen te distantiëren van het controversiële “Project 2025”. Dit project, een conservatief beleidsplan voor een toekomstige Republikeinse regering, leidt tot felle kritiek van de Democraten. Het document belooft ingrijpende en controversiële veranderingen als Trump opnieuw president wordt. Vance heeft nauw contact met de auteurs van het project en

Lees meer »

Honderden kinderen voeren actie voor verkeersveiligheid in Antwerpse wijk Kiel: “Worden hier regelmatig bijna aangereden”

Op het Kiel in Antwerpen hebben honderden kinderen actie gevoerd om aandacht te vragen voor de verkeersveiligheid in de wijk. De kinderen, hun ouders en leerkrachten willen ook meer kwalitatieve open ruimte om buiten te spelen. "De infrastructuur is hier volledig op de auto gericht", zegt Bavo Wouters, woordvoerder van burgerbeweging Mobiel Kiel, die de actie organiseerde.

Lees meer »