Ooit verdiende ze 25.000 euro per opdracht: wie is Anouck Lepère, die Erik Van Looy doet blozen op antenne?

Op wie is Erik Van Looy (61) verliefd? Het is de vraag die veel Vlamingen sinds gisteren bezighoudt. De presentator gaf in ‘De slimste mens ter wereld’ schoorvoetend toe dat hij een “prille” relatie heeft. Een naam komt niet over zijn lippen, maar wij weten dat het om de ravissante Anouck Lepère (44) gaat. Wie is het Vlaamse topmodel dat Erik doet blozen op antenne?

Meer krantenkoppen in België

Technische Scholen Mechelen koopt bedrijfsgebouw op Douaneplein: “Ideaal voor auto- en houtopleidingen”

Technische Scholen Mechelen (TSM) koopt een gebouw van transportbedrijf Ninatrans op het Douaneplein om er opleidingen in onder te brengen waarvoor veel praktijkruimte nodig is. "Voor onder andere onze auto- en houtopleidingen is een locatie net buiten het stadscentrum ideaal", zegt technisch adviseur en coördinator van de scholengroep Christoph Bernaerts. Ten vroegste in september 2026 zal de campus opengaan.

Lees meer »

Workshops, aperitief en hapjes bij club Woester in Zilverpand

In het Zilverpand kun je nog tot 1 september genieten van frisse drankjes, hapjes en workshops bij Club Woester. Het initiatief huist in een voorheen lang leegstaand handelspand. “Het is een aanzet om het Zilverpand opnieuw te laten bloeien en de leegstand weg te werken”, zegt Mathias Destecker.
The post Workshops, aperitief en hapjes bij club Woester in Zilverpand

Lees meer »

Duitse verdachten aangehouden in onderzoek naar terreuraanslag

De twee Duitsers die donderdagochtend gearresteerd werden in het kader van het onderzoek naar een terreuraanslag zijn aangehouden. In ons land pakten de speurders ook nog zeven mensen op, zij verschijnen vandaag voor de onderzoeksrechter in Antwerpen. Ze zouden allen aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP.

Lees meer »

GAIA protesteert tegen schapenkoers in Bekegem: “Maar het is folklore en een diervriendelijk event”

GAIA heeft een brief gericht aan het Ichtegemse gemeentebestuur met de vraag om de schapenkoers in Bekegem zondag te annuleren. Volgens de dierenrechtenorganisatie is deze activiteit wettelijk verboden. “We hebben een vergunning toegekend aan de organisatoren van de 3-Daagse Bekegem en zullen deze niet intrekken”, zegt schepen van Dierenwelzijn Geert Vandaele (Team Burgemeester).
The post GAIA protesteert tegen schapenkoers

Lees meer »

Wie was Hamasleider Ismail Haniyeh?

De politiek leider van Hamas, Ismail Haniyeh (61), werd woensdag in Iran gedood. Haniyeh is een oudgediende binnen de extremistische beweging. Hij is opgeklommen vanuit het Moslimbroederschap tot de absolute top van Hamas. Toch was Haniyeh ooit het uithangbord van de gematigde factie van de radicale Palestijnse organisatie.

Lees meer »

Hof Ter Emstrode viert con brio het vijftigjarig bestaan

Hof Ter Emstrode, de bekende horecazaak nabij de visvijvers langs de Papestraat, bestaat vijftig jaar. Die verjaardag laten zaakvoerder Pieter-Jan Bruneel en zijn familie niet zomaar passeren. In aanloop naar de opening van de Ledegemse Meersen werd het terras vernieuwd. De zaak pakt de komende drie weken ook uit met Dulle Donderdagen.
The post Hof Ter Emstrode viert con

Lees meer »

Choronde voor het eerst met Festival Werelddans: “Vijf groepen uit alle hoeken van de wereld brengen een avondvullend spektakel”

Volksdansgroep Choronde organiseert midden in de zomer een Festival Werelddans. Op maandag 12 augustus komt de wereld op bezoek met dansgroepen uit Bulgarije, Ecuador, Spanje, Chicago (USA) en Taiwan.
The post Choronde voor het eerst met Festival Werelddans: “Vijf groepen uit alle hoeken van de wereld brengen een avondvullend spektakel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dit is supergoed voor mijn eerste Spelen”: Roos Vanotterdijk blinkt van trots als tiende met BR in halve finale 100m vlinder

Roos Vanotterdijk (19) heeft haar afspraak met de Spelen niet gemist. Een finale op de 100m vlinder bleek nét iets te hoog gegrepen, maar als tiende in de halve finale met een nieuw BR (57.25) mag ze van een ijzersterk olympisch debuut spreken. Kort voor haar race vernam ze ook het goud van Evenepoel: “Natuurlijk geeft zoiets energie.”

Lees meer »

Gepensioneerd onderzoeksrechter Karel Van Cauwenberghe wordt molenaar in Boechout: “Geslaagd voor examen na 100 uur stage”

Een carrièreswitch kan je het niet noemen, want de bekende Antwerpse onderzoeksrechter is al een tijdje op rust, maar Karel Van Cauwenberghe heeft wel een nieuwe uitdaging te pakken. Hij is geslaagd voor het theoretische en praktische examen om molenaar te worden. "Een heerlijke bezigheid", zegt hij trots in de schaduw van de wieken van De Steenen Molen in Boechout.

Lees meer »