LIVE ISRAËL. Israëlisch leger claimt “terreurcel” in Zuid-Libanon te hebben uitgeschakeld – Europese leiders vragen om ‘humanitaire pauzes’ in geweld

Hamas meldt dat er ongeveer vijftig gijzelaars gedood zijn als gevolg van Israëlische aanvallen op de Gazastrook. Of dat komt door de aanvallen van Israël zelf, of dat gijzelaars zijn geëxecuteerd uit vergelding, laat de organisatie in het midden. Volgens het Israëlische leger (IDF) hebben gevechtsvliegtuigen de afgelopen dag meer dan 250 “terreurdoelwitten” aangevallen. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw vergunningsaanvraag voor project ‘De Gedeelde Tuin’ in Stasegem, buurtbewoners reageren: “Verbaasd dat dossier nog eens wordt opgestart”

Er is opnieuw een omgevingsvergunningsaanvraag ingediend voor het project ‘De Gedeelde Tuin’ van Groep Huyzentruyt. Het buurtcomité ‘Voor een leefbaar Stasegem’ geeft aan verbaasd te zijn. Ook nu zal het advies van de Dienst Waterlopen cruciaal zijn, want het gebied ligt in overstromingsgevoelig gebied. De deadline voor het openbaar onderzoek ligt vast op 8 augustus.
The post Opnieuw vergunningsaanvraag

Lees meer »

Griekse prins Michaël (85) overleden

Prins Michaël van Griekenland en Denemarken is zondag overleden. Dat melden Griekse media. Hij overleed in een ziekenhuis in de Griekse hoofdstad Athene. De prins, die schrijver en historicus was, werd 85 jaar oud.

Lees meer »

Bedwantsen op kamp met West-Vlaamse jongeren

In een jeugdverblijfscentrum in Westmalle zijn zaterdag bedwantsen gevonden, zo melden diverse media. Net op dat moment stond een groep West-Vlaamse jongeren klaar om huiswaarts te keren richting Kortrijk en Brugge.
The post Bedwantsen op kamp met West-Vlaamse jongeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verblijf van Rose bij Jelmont uit ‘B&B zoekt lief’ ging niet over rozen: “’s Nachts deed ik m’n kamerdeur op slot”

“Ik ben helemaal overdonderd door haar.” Na de heftige exit van Vicky (60) en Ingrid (61) lijkt Jelmont (62) in ‘B&B zoekt lief’ een betere klik te hebben met de derde kandidate, Rose (57). Maar helaas voor hem ziet zij dat zelf anders. Rose vertelt ons waarom ze na amper een kwartier al uit Jelmonts bed and breakfast wilde vertrekken

Lees meer »

De Zonnebloemblaadjes beleven onvergetelijk zomerkamp

De Zonnebloemblaadjes uit Menen trokken van 21 tot 29 juli op zomerkamp naar de provincie Antwerpen. De vereniging De Zonnebloemblaadjes vzw zet zich in voor de integratie van kinderen en jongeren met een fysieke beperking.
The post De Zonnebloemblaadjes beleven onvergetelijk zomerkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar Thomas Huyghe: “Ik wist soms niet wat ik aan je had, jij waarschijnlijk ook niet hoe ik over jou dacht”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot Thomas Huyghe. De televisiemaker mag altijd antwoorden via [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar Thomas Huyghe: “Ik wist soms niet wat ik aan je had, jij waarschijnlijk ook niet hoe ik over jou dacht” appeared first on KW.be.

Lees meer »