LIVE GENK-FERENCVAROS. Limburgers gaan meteen vlot aan het combineren, Baah knalt over

Racing Genk kijkt in de Conference League Ferencvaros in de ogen. Beide ploegen leiden de dans in groep F met vier punten. De Limburgers hebben de eerste plaats dus voor het grijpen. Het staat momenteel 0-0. Volg de match live op deze pagina.

Meer krantenkoppen in België

Mireille en Jacques zijn een diamanten paar

Ter gelegenheid van hun zestigste huwelijksverjaardag werden Jacques Leconte en Mireille Ghsquiere door het stadsbestuur van Waregem in de bloemetjes gezet.
The post Mireille en Jacques zijn een diamanten paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoger Op organiseert rommelmarkt in Woumen

Naar jaarlijkse traditie organiseert de koninklijke fanfare Hoger Op een rommelmarkt in Woumen, op zondag 14 juli. Je kan in de Pollaertstraat vanaf 6 uur tot 18 uur terecht.
The post Hoger Op organiseert rommelmarkt in Woumen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vogelspotters vanuit Duitsland en Frankrijk naar Viersels Gebroekt voor kuikens van zeldzame ‘kleinst waterhoen’

In natuurgebied het Viersels Gebroekt zijn de afgelopen dagen opnieuw heel wat vogelspotters opgedoken, zelfs uit het buitenland. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. De komst van de vogelspotters heeft alles te maken met de ‘kleinst waterhoen’, een vogeltje dat maar heel zelden te zien is omdat het zich meestal verstopt in het hoge riet. Begin mei was het waterhoentje er

Lees meer »

Straf! Acteur uit Nieuwpoort schittert in Netflix-serie ‘Vikings: Valhalla’

Vanaf donderdag 11 juli is het derde seizoen van de wereldwijde hitserie ‘Vikings: Valhalla’ te zien op Netflix. Eén van de rollen daarin wordt vertolkt door Leander Vyvey, die ooit professioneel… kitesurfer was. “Een hele eer”, dixit Leander.
The post Straf! Acteur uit Nieuwpoort schittert in Netflix-serie ‘Vikings: Valhalla’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hitterecords sneuvelen in extreme hittegolf VS

De extreme hittegolf die delen van de Verenigde Staten in zijn greep heeft, houdt nog aan tot zeker halverwege deze week. Nadat in Las Vegas en Death Valley afgelopen weekend al hitterecords sneuvelden, verwacht de National Weather Service (NWS) dat er deze week meer records aan diggelen gaan.

Lees meer »

LIVE GAZA. Rechter besluit over dwangsom levering Nederlandse F-35-onderdelen aan Israël – Civiele Bescherming: 60 lichamen onder puin gevonden na terugtrekking Israël

De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft er woensdag bij het Westen op aangedrongen om de “dubbele standaard” met betrekking tot het conflict in Gaza te verwerpen. Hij deed dit in het licht van de steun voor Oekraïne die de NAVO-leiders tijdens de top in Washington uitspraken. En Benjamin Netanyahu is vastbesloten een akkoord over een wapenbestand in Gaza te sluiten,

Lees meer »