KIJK. Met vertrouwen naar beladen clash met Inter (én de fans): Lukaku scoort in 14de (!) EL-match op rij

AS Roma blijft door de Europa League walsen. De ploeg van José Mourinho won nu ook tegen Slavia Praag (2-0) en pakt zo negen op negen. Romelu Lukaku nam de tweede goal voor zijn rekening. En of hij klaar is voor de clash met Inter van komende zondag.

Meer krantenkoppen in België

Bekende Youtuber (24) geraakt als stunt verkozen in Europees Parlement en laat in zijn portefeuille kijken: “Maar ik ken niks van politiek”

De bekende Cypriotische Youtuber Fidias Panayiotou heeft in een video bekendgemaakt hoeveel hij als nieuwbakken Europees Parlementslid verdient. “Ik ken niks van politiek, maar dankzij de kracht van sociale media kreeg ik de meeste stemmen in mijn land”, zegt de 24-jarige Cyprioot, terwijl hij een rondleiding geeft op zijn nieuwe werkplek.

Lees meer »

Lichtgewonde bij steekpartij in Schaarbeek

Bij een steekpartij de in de Brusselse gemeente Schaarbeek is zaterdagavond een persoon lichtgewond geraakt. Dat meldt Bruzz en de lokale politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node) bevestigt het nieuws. De juiste omstandigheden van de steekpartij worden nog onderzocht.

Lees meer »

Vrouw (72) veroorzaakt frontale botsing door met radio te prutsen terwijl ze onder invloed is: man (28) lichtgewond afgevoerd

Bij een zijdelings frontale botsing tussen twee personenwagens in Zedelgem is een 28-jarige man woensdagmiddag lichtgewond geraakt. Het ongeval gebeurde toen een 72-jarige vrouw die in de andere richting reed met haar radio aan het prutsen was en zo deels op het andere rijvak terechtkwam. “Ze was bovendien onder invloed van alcohol”, meldt politiezone Het Houtsche.

Lees meer »

ISVAG vraagt wijziging aan voor omgevingsvergunning om afvalverbrandingsoven in Wilrijk open te houden

Afvalintercommunale ISVAG heeft een wijziging aangevraagd voor haar omgevingsvergunning. Het bedrijf kreeg eind 2022 een proefvergunning van 2 jaar maar moet daarvoor voldoen aan verschillende voorwaarden, die enkel haalbaar zijn bij een wijziging van de omgevingsvergunning. "We moeten de impact op de buurt zoveel mogelijk beperken", zegt Kristel Moulaert, algemeen directeur van ISVAG.

Lees meer »