Jani Kazaltzis openhartig over moeilijke relatie met zijn vader: “Ik zou hem bij zijn kraag pakken en zeggen dat hij moet luisteren”

Televisiemaker en presentator Jani Kazaltzis (44) praat in de podcast ‘Peter Van de Veire & De Zandloper’ openhartig over de relatie die hij heeft met zijn vader. Na zijn coming-out verbrak zijn papa al het contact en verliet Jani als 21-jarige het ouderlijk huis. “Ik heb één keer echt met hem gebabbeld, en dat was superintens.”

Meer krantenkoppen in België

Krommenhaakpad is gloednieuwe wandelroute in Torhout

Torhout is een wandelroute rijker: het Krommenhaakpad. Het gloednieuwe traject van 7,7 kilometer werd uitgestippeld door Ivan Bauwens en zijn vrouw Lucrèse Warnez, die de lokale afdeling van Pasar leiden.
The post Krommenhaakpad is gloednieuwe wandelroute in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse ministers mogen pas eed afleggen na screening door Staatsveiligheid: waarom gebeurt dat niet bij ons?

Vandaag worden in Nederland de ‘bewindspersonen van de regering beëdigd’. De kandidaat-ministers die straks de eed zullen afleggen, zijn vooraf gescreend door Staatsveiligheid. Eén kandidaat-minister werd op basis van die screening zelfs geweerd. In ons land wordt vreemd genoeg niet nagegaan of kandidaat-ministers en staatssecretarissen integer en betrouwbaar zijn. Ook niet als die kandidaten straks toegang krijgen tot gevoelige informatie.

Lees meer »

Tientallen klachten over grensoverschrijdend gedrag, maar voormalig Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof begint nu tweede carrière als bestuurder bij Antwerp

Steve Van den Kerkhof, de man die vorig jaar na 22 jaar zijn CEO-positie bij Plopsa vaarwel moest zeggen omwille van tientallen klachten over grensoverschrijdend gedrag, is lid geworden van het bestuursorgaan van Antwerp als extern bestuurder. De gewezen CEO van de pretparkengroep was sinds januari bij de Great Old aan de slag als consultant.

Lees meer »

LIVE COPA AMÉRICA. Canada stoot door naar de halve finales, waar titelverdediger Argentinië en Messi wachten

Ook in Amerika wordt er gevoetbald, want in de Verenigde Staten wordt gebikkeld om de Copa América. Lionel Messi staat met Argentinië in de halve finale, al had het daar wel strafschoppen voor nodig tegen Ecuador. Messi miste knullig, maar werd gered door doelman ‘Dibu’ Martínez. Zij nemen het op tegen Canada – eveneens door na penalty’s. Volg al het

Lees meer »

“Stop alsjeblieft met huilen”: hoe prinses Charlène tot drie keer toe haar huwelijk probeerde te ontvluchten

Prins Albert (66) en prinses Charlène (46) van Monaco vieren deze week hun dertiende huwelijksverjaardag. Maar hoe sprookjesachtig hun bruiloft in 2011 ook leek, achter de schermen ging het er heel anders aan toe. De bloedmooie prinses Charlène sleepte zich huilend naar het altaar, nadat ze drie wanhopige pogingen had ondernomen om te ontsnappen. “De autoriteiten onderschepten haar bij de

Lees meer »