Een frikandel speciaal, balletjes in tomatensaus of een keukenspons met een sliert groen afwasmiddel: het is het laatste dat je verwacht na een lekker etentje. Maar het is wel degelijk wat klanten van het West-Vlaamse restaurant #food als dessert krijgen voorgeschoteld. Wij gingen proeven bij chef-kok Dave Ruysschaert, die speciaal voor ons vijf verschillende illusiedesserts maakte én onthult hoe hij te werk gaat. “Niemand anders in België doet dit.”
De Panne het goedkoopst, Knokke-Heist het duurst: huurprijzen kustappartementen 6 procent duurder dan vorig jaar
Wie tijdens de zomermaanden een vakantieverblijf aan de Belgische kust wil boeken zal daar gemiddeld zes procent meer voor betalen dan vorig jaar. Dat blijkt uit de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en Huswell, specialist in vakantieverhuur. Voorlopig lijkt augustus de populairste maand te zijn om naar onze kuststeden te trekken.
The post De Panne het goedkoopst, Knokke-Heist het duurst: