Boutique Marie-Lou in Kuurne sluit na drie jaar de deuren: “Op het foute moment van start gegaan”

Na drie intense jaren sluit Boutique Marie-Lou in de Kerkstraat 26 de deuren. De wegenwerken en de inflatie hebben het eigenares Marie-Lou Feys (24) niet gemakkelijk gemaakt.

“Ik besef nu dat ik drie jaar terug op het foute moment van start ben gegaan”, weet zaakvoerster Marie-Lou die vijf maand terug mama is geworden van de kleine Babette. “Amper een jaar nadat ik van start was gegaan, was er de centrumvernieuwing waardoor mijn zaak meer dan een jaar amper bereikbaar was. In deze tijd was het niet vanzelfsprekend om een eigen zaak te hebben. Daarnaast merk ik ook dat de passage van weleer uitblijft in de straat en de klanten een tekort ervaren aan parking bij een bezoek aan mijn kledingzaak, waardoor ze weg blijven.”

“Bovendien is het leven een pak duurder geworden. Heel wat mensen houden op het einde van de maand nog maar weinig over, waardoor aankoop van kledij vlugger wordt uitgesteld. Dit alles samen heeft mij aan het denken gezet en na diverse slapeloze nachten doen besluiten dat er gedacht moet worden aan de toekomst, zowel van mezelf als die van mijn gezin. Ik besloot te stoppen in schoonheid.”

Uitverkoop gestart

Marie-Lou wil alvast graag iedereen enorm bedanken voor de afgelopen drie jaar. Ook wil ze haar ouders, vriend en familie bedanken voor alles wat ze hebben gedaan voor Boutique Marie-Lou, vooral voor het blijven geloven in haar en voor de steun. Deze week ging de uitverkoop van start. “De vorige collecties zullen verkocht worden tegen ronde prijzen en de huidige wintercollectie zal met 20 procent korting verkrijgbaar zijn”, weet Marie-Lou.

Cadeaubonnen

“Klanten die nog beschikken over een cadeaubon kunnen die gebruiken bij de aankoop van onze nieuwe collectie, die met 20 procent korting de deur uit gaat. De cadeaubonnen kunnen echter niet gebruikt worden bij de aankoop van voorgaande collecties. Resterende bedragen op de cadeaubonnen kunnen ook niet worden opgespaard voor een volgende aankoop.”

Marie-Lou hoopt alvast dat ze iedereen nog eens zal terugzien voordat ze de deuren van haar Boutique definitief sluit. Na de sluiting wil Marie-Lou in loonverband gaan werken. (BRU)

The post Boutique Marie-Lou in Kuurne sluit na drie jaar de deuren: “Op het foute moment van start gegaan” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Grote Markt in Lier krijgt nieuwe ledverlichting die van kleur kan veranderen: “Zal er een stuk frisser uitzien”

De Grote Markt in Lier krijgt volledig nieuwe verlichting. Onder andere de lichten aan de gevels van het stadhuis en de straatverlichting, worden vervangen door ledlampen die van kleur kunnen veranderen. "Zo willen we energie besparen, maar het esthetische is zeker ook van belang", klinkt het bij de stad. Tegen 2030 moet alle openbare verlichting werken op ledlampen.

Lees meer »

Na onderzoek naar Songfestival in Malmö: organisatie stelt actieplan voor én benoemt nieuwe directeur

De European Broadcasting Union (EBU) benoemt een nieuwe directeur en gaat de regels voor delegaties verduidelijken. Dit zijn de uitkomsten van het onafhankelijke onderzoek dat de organisator van het Eurovisiesongfestival heeft laten uitvoeren na scherpe kritiek van verschillende deelnemers en de diskwalificatie van Joost Klein. Nederland volgt nauwlettend of de EBU haar beloften nakomt en zal op basis daarvan beslissen

Lees meer »

KIJK. Inwoners meten schade op na overstromingen in provincie Luxemburg, ook huis van Alexandro helemaal onder de modder: “Alles is kapot”

Delen van de provincie Luxemburg hebben te kampen met wateroverlast na het zware onweer van afgelopen nacht. In sommige straten stond het water zelfs meer dan een meter hoog. Onder meer Aubange en Athus werden zwaar getroffen. De hulpdiensten kregen meer dan 600 oproepen binnen. Ook het huis van Alexandro zit helemaal onder de modder. “Er is veel schade, alles

Lees meer »

Wim Vandoorne (RC Bissegem): “Allicht mijn laatste seizoen”

RC Bissegem, vorig seizoen met steile ambities gestart, moest uiteindelijk met minder genoegen nemen. Pas nadat Pascal De Vreese het sportieve roer in handen nam, geraakte Racing op kruissnelheid en kwam nog dicht bij een eindrondeticket. Voor komend seizoen houdt voorzitter Marc Cheyns het deze keer voorzichtig: “Een top vijf plaats moet kunnen.”
The post Wim Vandoorne (RC Bissegem):

Lees meer »

Een op de zes werknemers ontvangt fietsvergoeding

Uit de jaarlijkse evaluatie van de alternatieve loonvoordelen in 2022 blijkt dat de tweede pensioenpijler het belangrijkste voordeel blijft. Ook maaltijd- of ecocheques zijn populair, net als een tussenkomst in woon-werkverkeer. Maar liefst één op de zes werknemers ontvangt een fietsvergoeding, een stijging van 3 procent tegenover het jaar voordien.

Lees meer »

Provençaalse sferen tijdens Franse markt op 5, 6 en 7 juli in Kortemark: “Dit wordt een nieuwe traditie”

Wie het slechte voorjaar snel wil vergeten en reikhalzend uitkijkt naar de zomer, kan op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli terecht op de Franse markt, georganiseerd door Sfeer in Groot-Kortemark, de vereniging die – de naam zegt het zelf – wat meer leven in de Kortemarkse brouwerij wil brengen.
The post Provençaalse sferen tijdens Franse markt

Lees meer »

Hoeveel betaal je deze zomer voor een huurappartement aan zee? “Een volledige week hier is goedkoper dan 5 nachten Knokke”

Een appartement huren aan de Belgische kust is deze zomer gemiddeld zes procent duurder dan vorig jaar. Hoeveel moet je inmiddels rekenen voor een week aan zee? En waarom werden enkele populaire kustgemeenten fors duurder? Het meest betaal je weinig verrassend in Knokke. Maar in deze pittoreske badplaats ligt de weekprijs volgens de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en HUSWELL liefst

Lees meer »