Nieuwe uitbaatster van Delhaize in Ieper Annelies Himpens start donderdag: “Dit voelt als thuiskomen”

Donderdag 26 oktober verwelkomt Annelies Himpens de nieuwe uitbaatster van Delhaize Ieper haar klanten in de Maarschalk Haiglaan. Ze deed jarenlange ervaring op in Ledeberg en bij een andere retailer.

“Ik heb erg lang uitgekeken naar deze dag”, vertelt Annelies. “Ik startte op mijn 24ste met werken bij Delhaize en heb intussen heel wat ervaring in de supermarktwereld opgebouwd. Ik was drie jaar lang store manager in de Delhaize van Ledeberg om vervolgens een zelfstandig avontuur te starten bij een andere retailer. Terugkomen bij Delhaize voelt aan als thuiskomen”, aldus Annelies.

Gerustgesteld

Ook het team van Delhaize Ieper is er klaar voor: “Toen Annelies haar naam bekend werd gemaakt waren we meteen gerustgesteld”, vertelt teamleader Dennie Odent. “Annelies is geen onbekende bij Delhaize want ik heb haar destijds nog mogen opleiden. Ik herinner me trouwens ook nog dat ze met haar winkel in Ledeberg de prijs won van ‘Klantvriendelijkste winkel van België’.”

Traktaat

Annelies en haar team zijn er klaar voor en kijken er naar uit om vanaf donderdag hun klanten te mogen verwelkomen. “Elke klant die donderdag langskomt zullen we trakteren met een drankje en samen met hen klinken we op een nieuwe toekomst”.

Delhaize Ieper bevindt zich in de Maarschalk Haiglaan, 31, 8900 Ieper. De openingsuren blijven voorlopig dezelfde. Maandag tot en met donderdag: 8 tot 20 uur, vrijdag van 8 tot 21 uur, zaterdag van 8 tot 20 uur, zondag gesloten. Op 11 november zal de winkel ook open zijn.

The post Nieuwe uitbaatster van Delhaize in Ieper Annelies Himpens start donderdag: “Dit voelt als thuiskomen” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Ik ben alles kwijt”: getuigenissen van slachtoffers geven hallucinante inkijk in werkwijze van Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen

“Op het einde van de rit was ik alles kwijt.” De cryptofraudezaak rond ex-wielrenner Stijn V. (45) uit Sint-Truiden, waar HLN gisteren als eerste over berichtte, neemt steeds grotere proporties aan. Al zes slachtoffers hebben zich bij onze redactie gemeld: hun getuigenissen geven een hallucinante inkijk in de werkwijze van de Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen. Zelfs

Lees meer »

Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag”

De Proeverie, daar worden voortaan de wijnen van het wijndomein Cense de l’Alouette in de Naaikorfstaat in Nieuwkerke geschonken en geproefd. In het najaar opent wijnboer Jan Staelens op zijn domein het belevingsmuseum Mine E Win.
The post Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koning Albert en koningin Paola vieren 65ste huwelijksverjaardag: “Ze zijn meer grootouders dan dat ze ooit ouders waren”

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren komende dinsdag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ze hebben hun echtelijke problemen gekend, met overmatige aandacht voor andere partners en te weinig voor hun kinderen Filip, Astrid en Laurent. Dat kunnen ze niet meer goedmaken, beseffen ze. Maar bij hun twaalf klein- en drie achterkleinkinderen hebben ‘Apapa’ en ‘Amama’ hun tweede kans gegrepen. Wat

Lees meer »

Garnaalfeesten lokken veel volk naar Koksijde: “Hoogtepunten zijn de verkiezing van Mieke Garnaal en het laatste optreden van Mariette Crevette”

Het lijkt wel alsof de organisatoren van de Garnaalfeesten elk jaar de lotto winnen wat het weer betreft. Ook dit jaar startten de feesten onder een zonovergoten hemel. Dat lokte al bij het ochtendkrieken een aantal sportieve wandelaars voor de paardenvisserswandeltocht. Hoogtepunt van de dag was het Belgisch Kampioenschap Garnaalpellen, de aanstelling van de kersverse Mieke Garnaal en het laatste

Lees meer »

Filip Dewinter (Vlaams Belang) neemt vandaag eed af van Vlaamse Parlementsleden

Vandaag leggen de 124 Vlaamse Parlementsleden – onder wie maar liefst 67 nieuwkomers – de eed af. Dat doen ze bij de tijdelijke voorzitter Filip Dewinter van het Vlaams Belang, een controversiële figuur. Meteen ook een drukke eerste zittingsdag voor het Vlaams Parlement, dat een nieuwe voorzitter moet verkiezen én moet beslissen of de verkiezingsuitslag in Brussel voor het Vlaams

Lees meer »

Getroffen inwoners tijdens infoavond over overstroming in Voeren: “spoorbrug en autostrade zorgen voor flessenhals in rivier Berwijn”

In Voeren hebben het gemeentebestuur en de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) gisteren tijdens een infoavond onder meer 5 maatregelen voorgesteld om wateroverlast beter de baas te kunnen in de toekomst. Tijdens de vragenronde hebben een aantal inwoners dan weer zelf hun bezorgdheid aangekaart over de flessenhals in de rivier de Berwijn, die wordt veroorzaakt door een spoorwegbrug en de autostrade E25.

Lees meer »