Franse drugsbaron gevat in Brussel, ondanks vals paspoort en plastische chirurgie

Kamel N., een drugsbaron uit de Franse stad Marseille, is gisteren in Brussel opgepakt. Dat meldt de Franse zender TF1 en het nieuws wordt bevestigd door de persdienst van de federale politie. Zijn identificatie verliep allesbehalve vlot, omdat de man valse identiteitsdocumenten voorlegde, maar ook omdat hij plastische chirgurgie had ondergaan.

Meer krantenkoppen in België

Langemarkenaar Jeroen Caron wint ADC Benelux Trophy

Langemarkenaar Jeroen Caron won zaterdag in Breda de eerste editie van de ADC (Amateur Darts Circuit) Benelux Trophy. In de finale versloeg hij de Nederlander Nick Crouwel met 5-2.
The post Langemarkenaar Jeroen Caron wint ADC Benelux Trophy appeared first on KW.be.

Lees meer »

10.000-Stappenclash heeft zowel winnaars als verliezers

Ook dit jaar nam Lo-Reninge deel aan de 10.000-Stappenclash. Net als vorig jaar behaalde de gemeente een knappe derde plaats, na Mesen en Diksmuide. Het lokaal bestuur vond dat de inwoners die een bijzonder steentje hebben bijgedragen aan deze prestatie, het verdienden om in de bloemetjes te worden gezet.
The post 10.000-Stappenclash heeft zowel winnaars als verliezers appeared first

Lees meer »

Liveblog formatie – Wordt De Wever woensdag formateur? Rik Van Cauwelaert: “Met wat ik nu hoor, zit kans erin”

Dit weekend waren er nog afzonderlijke gesprekken, maar morgen wil federaal preformateur Bart De Wever (N-VA) CD&V, Vooruit, MR en Les Engagés samen rond de tafel brengen. Of hij woensdag dan al formateur kan worden voor een nieuwe federale regering? Politiek analist Rik Van Cauwelaert heeft er wel een goed oog in. Volg de laatste updates hier in onze liveblog.

Lees meer »

Alec Baldwin geconfronteerd met beelden van fatale schietpartij: “Hij belde daarna zijn vrouw voor vakantie in New Mexico”

De aanklagers kwamen woensdag met een reeks opvallende bewijsstukken in de rechtszaak tegen Alec Baldwin. De acteur kreeg de ene onthutsende onthulling na de andere voorgeschoteld, waaronder beelden van de ogenblikken na het fatale schietincident én een verrassend telefoongesprek met zijn vrouw, waarin hij haar uitnodigt om naar New Mexico te komen voor een familievakantie.

Lees meer »

Romeinse wijngaardzegening als sluitstuk van de Open Wijngaardfeesten in Wervik: “Een uniek evenement”

Afgelopen weekend werden op verschillende plaatsen Open Wijngaardfeesten georganiseerd. Ook in Wervik ging dat niet onopgemerkt voorbij, en ging men zelfs nog een flink stuk verder. Daar werden de terreinen van Wijndomein Ravenstein door een Romeinse priester gewijd. De wijding, uniek in zijn soort, brengt zowel de Wervikse wijn als de geschiedenis samen.
The post Romeinse wijngaardzegening als sluitstuk

Lees meer »