Alle straffe onthullingen uit de biografie van Britney Spears: “Ik had al seks op mijn 14de, maar moest de kuise maagd spelen”

Van de alcoholproblemen van haar vader en de echte reden achter haar kaalgeschoren hoofd tot overspel en zelfs een geheime zwangerschap: in haar biografie ‘The Woman in Me’ legt Britney Spears haar ziel op tafel. Wij zetten de strafste onthullingen op een rij. “In de kliniek gaven ze me lithium, zonder dat ik het wilde. Ik wist niet meer waar of zelfs wie ik was.”

Meer krantenkoppen in België

Zes arrestaties na aanslag met kalasjnikovs op Khaled (31), die vermoedelijk zelfs niet het juiste doelwit was

In verband met de schietpartij op 14 september 2023 in de Wayezstraat in Anderlecht, waarbij de 31-jarige Khaled om het leven kwam, werden deze week in totaal zes verdachten gearresteerd. Twee van hen werden in België opgepakt, terwijl vier anderen in Frankrijk werden gearresteerd. Dat heeft het Brussels parket bevestigd. Die stelt dat de daders vermoedelijk het verkeerde slachtoffer doodschoten

Lees meer »

Ex-danslerares getuigt over het woelige huwelijk van prinses Diana: “Ze had vele affaires, maar wilde enkel Charles”

“In het midden van een dansles, zakte ze gewoon in elkaar van verdriet.” In het nieuwe boek ‘Dancing With Diana’ doet Anne Allan, de danslerares van de voormalige prinses van Wales, een pakkende getuigenis over de dagen die ze met haar doorbracht. Ze vertelt hoe Diana er alles aan deed om haar huwelijk met Charles te redden. “Op dat moment

Lees meer »

Toch koers tijdens de kermis

Door het afhaken van De Sint-Ritatrappers zag het er naar uit dat er géén koers meer zou zijn tijdens Moerkerke Kermis. Gelukkig zetten Wouter Moeraert, Wim Goudesaboos en Frank Lehouck er toch nog hun schouders onder. “Met onder meer een tandemkoers willen we het ook wat ludiek maken en openstellen voor iedereen”, klinkt het.
The post Toch koers tijdens

Lees meer »

Jubileumeditie van Zoute Grand Prix schiet uit startblokken, al hing toekomst aan zijden draadje: “En toen belde Marc Coucke”

Een veiling van 20 miljoen euro, 225 exclusieve oldtimers, zeventien automerken én twee Europese premierès: donderdag schoot de 15de Zoute Grand Prix uit de startblokken. Vier dagen lang is Knokke-Heist het walhalla voor honderdduizenden autoliefhebbers. Tegelijk is er ook opluchting dat het prestigieuze auto-evenement überhaupt nog bestaat. “Het is miraculeus wat hier verwezenlijkt werd”, zegt CEO Koen Van Hout.

Lees meer »

Koreaanse Miss Universe-kandidaat: “Ik wil de wereld verbluffen, hoe kan een 80-jarige zo gezond zijn?”

Ze werd bijna een decennium voor de eerste Miss Universe-verkiezing in 1952 geboren: Choi Soon-hwa, de Zuid-Koreaanse kandidaat van 80 jaar oud. Eerder deze maand werd bekend dat ze maandag een van de finalisten in eigen land is. Maandag strijdt ze met 31 andere deelnemers voor een kans Zuid-Korea te vertegenwoordigen bij de finale van Miss Universe in Mexico.

Lees meer »

Politie houdt grote controleactie aan grens met Frankrijk: van De Panne tot Doornik

Langs de Belgisch-Franse grens heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag een grootschalige controleactie tegen grensoverschrijdende criminaliteit gehouden. Er namen naast de federale politie ook tien lokale politiezones deel. Ook aan de Franse kant van de grens waren er acties.
The post Politie houdt grote controleactie aan grens met Frankrijk: van De Panne tot Doornik appeared

Lees meer »

Maatwerkbedrijf Werkplus uit Waregem viert 25ste verjaardag: “We zoeken altijd naar juiste werk voor de juiste persoon”

Dit weekend vierde maatwerkbedrijf Werkplus zijn 25-jarig bestaan. De sociale werkplaats groeide de voorbije decennia uit tot een vast begrip in de regio, en focust zich onder meer op fietsherstel, groenonderhoud, strijk-en poetshulp en een klusdienst.
The post Maatwerkbedrijf Werkplus uit Waregem viert 25ste verjaardag: “We zoeken altijd naar juiste werk voor de juiste persoon” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Robin Ramaekers en Stijn De Smet zien elkaar terug na aanval in Beiroet: “Wat tijd nodig om te plaatsen en te verwerken”

De Zonhovense VTM-oorlogsjournalist Robin Ramaekers heeft een foto gedeeld op sociale media waarop hij te zien is met cameraman Stijn De Smet. De twee werden aangevallen toen ze een reportage wilden maken in de Hezbollah-wijken in Beiroet. “Kogelwonde, gebroken oogkas, gekneusde ribben doen pijn, maar vooral aan de binnenkant wat tijd nodig om te plaatsen en te verwerken”, schrijft hij.

Lees meer »

Bal met een belletje, keepers die wél zien en fysiek contact mag niet: zo voetballen de Blind Devils, die een veld krijgen naast de Rode Duivels

De scheidsrechter wordt op zondagnamiddag weleens verweten blind te zijn, bij de Blind Devils zijn de spelers dat écht. Onze nationale ploeg voor mensen met een visuele beperking krijgt nu een eigen voetbalveld op het hoofdkwartier van de Rode Duivels in Tubeke. “Het moeilijkste aan deze sport? Durven te bewegen zonder dat je ziet.”

Lees meer »