Wandelaars vinden winkelkarretjes terug in Brugse Ringvaart

Dinsdagmiddag vonden wandelaars langs de Gentpoortvest een tweetal winkelkarretjes in de Brugse Ringvaart.

Van waar de karretjes afkomstig zijn of wie ze ter hoogte van de Katelijnebrug in het water duwde, is momenteel nog niet geweten. Vermoedelijk zal de brandweer de karretjes weer op het droge zetten en bij de rechtmatige eigenaar terugbezorgen.

The post Wandelaars vinden winkelkarretjes terug in Brugse Ringvaart is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Niko Geldhof van Vooruit na politieke sabbat van tien jaar in ere hersteld met vierde plaats op lijst gemeenteraadsverkiezingen Oostende

Met de keuze voor Niko Geldhof op plaats vier herstelt Vooruit hem in ere na een politieke sabbat van 10 jaar. “Ik was de laatste echte schepen van Toerisme”, zegt Geldhof, die enkele duidelijke plannen heeft. Vooruit Plus herstelt hem in ere.
The post Niko Geldhof van Vooruit na politieke sabbat van tien jaar in ere hersteld met vierde

Lees meer »

Kortrijkse rugbyclub organiseert vrijdagavond Rugby in ‘T Park

“We zetten dit nu al voor de vierde keer op poten”, opent Bjorn Torsy, STC en jeugdcoördinator van Rubyclub Curtrycke. “De reden ligt voor de hand. We willen een zomeraanbod creëren voor onze leden op een niet competitieve manier. Onze thuishaven ligt in Rollegem en we stellen vast dat dit voor de Kortrijkzaan precies het einde van de wereld is.

Lees meer »

Zij-instromer Corine blikt terug op eerste schooljaar als directeur: “Samenleving moet de kracht voelen van goed onderwijs”

Voor Corine Versteylen (50), die vroeger als marketingdirecteur werkte in de Vlerick Business School, zit het eerste schooljaar als schooldirecteur erop. Op 1 september startte ze de gloednieuwe Jezuïetenschool in het Brusselse Sint-Jans-Molenbeek op. VRT NWS volgde haar een jaar lang in haar nieuwe avontuur. Was haar nieuwe job wat ze ervan verwachtte? En hoe kijkt ze terug op dat

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Afgelopen week 800 Russische bommen op Oekraïne, Zelensky vraagt opnieuw meer luchtafweer

Oekraïne kreeg afgelopen week te maken met 800 Russische glijbommen. Die werden boven het land gedropt door Rusland. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky wijst op de noodzaak van meer luchtafweersystemen en middelen om de Russische gevechtsbommen neer te halen. Hij vraagt hiervoor nogmaals om meer hulp van het Westen. Lees hier de ontwikkelingen van zondag 30 juni terug.

Lees meer »

Luc Appermont viert 1000ste ‘De zoete inval’ op radio én tv: “Toen de baas me belde dacht ik: ik ben ontslagen”

Een feestelijke aflevering opgenomen in ‘hometown’ Bilzen, met verrassende gasten en Limburgse vlaai: zo viert Luc Appermont (75) vandaag de 1.000ste aflevering van ‘De zoete inval’. De presentator bedacht het Radio 2-programma 34 jaar geleden uit pure onvrede zelf, maar vreesde dat het geen lang leven was beschoren. Maar het spel overleefde de tand des tijds en zorgde voor een

Lees meer »

Triënnale Kortrijk van start: parcours van 5 kilometer met 23 kunstwerken op 14 locaties

Zaterdag ging de derde editie van de Triënnale Kortrijk van start. Die heeft als thema After Paradise: wat na het ‘paradijs’? Curatoren Patrick Ronse en Hilde Teerlinck nodigen een twintigtal nationale en internationale kunstenaars uit om op veertien binnen- en buitenlocaties in het centrum van Kortrijk hedendaagse kunstinstallaties te installeren.
The post Triënnale Kortrijk van start: parcours van 5

Lees meer »

Welkom bij ‘t Ferm in Rollegem-Kapelle tijdens de Ferme Woensdagen

‘t Ferm, de organisatie die zinvolle dagbesteding aanbiedt aan mensen met een beperking, organiseert tijdens de warmste maanden van het jaar opnieuw ‘Ferme Woensdagen’. Die vinden telkens plaats op de binnenkoer van ‘t Capellehof.
The post Welkom bij ‘t Ferm in Rollegem-Kapelle tijdens de Ferme Woensdagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man aangehouden voor drugs, wapens en gestolen voertuig na succesvolle actie van politiezone Grensleie

De politiezone Grensleie in Menen heeft een man gearresteerd die verdacht wordt van drugs, wapens en een gestolen voertuig. Dat gebeurde na een huiszoeking van de Gespecialiseerde Interventie Cel van de politiezone. De man werd meteen voorgeleid voor de onderzoeksrechter, die besloot om hem aan te houden en in voorlopige hechtenis te plaatsen in de gevangenis van Ieper.
The

Lees meer »

Joe Biden na kritiek op debat: “Ik weet hoe ik deze job moet doen”

“Ik geef je mijn woord: ik zou niet opnieuw meedoen aan de verkiezingen als ik niet met heel mijn hart en ziel geloofde dat ik deze baan aankan”, dat heeft de Amerikaanse president Joe Biden gezegd tijdens een verkiezingsrally in de staat North Carolina. Hiermee reageert hij op kritiek na het debat donderdag en verzekert dat hij de race naar

Lees meer »

KIJK. Strippers, cowboyhoeden én Snoop Dogg: zo vierde Khloé Kardashian haar 40ste verjaardag

Khloé Kardashian kon haar ogen niet geloven wanneer ze de noten van ‘The Next Episode’ hoorde. Niemand minder dan Snoop Dogg staat op het podium om haar te verrassen voor haar 40ste verjaardag, met paaldansende strippers met cowboyhoeden. Een gepaste outfit, gezien het thema van het feest Dollywood was, geïnspireerd op het themapark van countryzangeres Dolly Parton.

Lees meer »