Vrouw wil de ‘perfecte vakantiefoto’ laten maken in zee, maar onderschat de kracht van de golven

Een toeriste op Tenerife heeft op heel duidelijke manier gemerkt hoe hard de golven ginder kunnen zijn. Toen ze een perfecte vakantiefoto wilde als aandenken aan haar mooie tijd, ging het mis. Want toen ze poseerde, werd ze overdonderd door de golven.

Meer krantenkoppen in België

Geen zakgeld van papa meer nodig? Buitenechtelijke zoon van prins Albert slaat steenrijke erfgename aan de haak

Nee, de geruchten dat hij een modellencarrière ambieerde, klopten niet, verzekerde Alexandre Grimaldi (20). Al houdt hij zich wel bezig met poseren, kledingmerken promoten en de modeweken in Parijs en Milaan bijwonen. Volgens waarnemers doet de buitenechtelijke zoon van Albert van Monaco (66) er alles aan om in de schijnwerpers te blijven. En daar vond hij nu nog een nieuwe

Lees meer »

Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem

Bij een verkeersongeluk in de industriezone Vijverdam is woensdagnamiddag een man lichtgewond geraakt. De bestuurster van een personenwagen had te veel gedronken en botste in een bocht frontaal op een bestelwagen.
The post Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeventiger blijft in de cel voor moord op echtgenote in Zerkegem

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 74-jarige man uit Zerkegem met een maand verlengd op verdenking van moord. Noël D. gaf toe dat hij met een hamer op het hoofd van zijn 74-jarige echtgenote sloeg.
The post Zeventiger blijft in de cel voor moord op echtgenote in Zerkegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zomerbar Roots zorgt weer voor vakantiesfeer: “Dit moet weer gezelligste plekje van Kuurne worden”

Vanaf vrijdag 5 juli wordt het vakantiegevoel opnieuw extra opgewekt in de idyllische zomerbar Roots, gelegen aan de vesten van de Kuurnse Leie. Jan-Willem Heggermont, Niels Daelman, Mathieu Vanooteghem en Reiner Van Wonterghem waren afgelopen week nog druk bezig om de laatste details af te ronden voor de opening.
The post Zomerbar Roots zorgt weer voor vakantiesfeer: “Dit moet

Lees meer »

“Fenomenale show van een rasechte legende vergezeld door een geweldige band”: dit was Bruce Springsteen in Werchter

Bruce Springsteen heeft voor het tweede jaar op rij zijn opwachting gemaakt op de wei van Werchter. Vorig jaar diende hij als afsluiter van TW Classic, dit jaar draaide het helemaal rond the Boss zelf. Thibault Christiaensen van Studio Brussel was erbij en werd naar eigen zeggen omvergeblazen door de performance. “Springsteen is niet van deze wereld. Wat een fenomenale

Lees meer »

Parket vraagt autopsie nadat vrouw (24) uit Minderhout plots is overleden nadat ze ziekenhuis mag verlaten na verkeersongeval in Baarle-Nassau

Het parket vraagt een autopsie nadat er een tweede slachtoffer uit Minderhout (Hoogstraten) is overleden na een ongeval in Baarle-Nassau, in Nederland. De 24-jarige vrouw mocht zondagochtend het ziekenhuis verlaten. Kort daarna is ze plots in elkaar gezakt en overleden. De precieze doodsoorzaak is nog niet duidelijk. Bij het ongeval stierf ook een 41-jarige vrouw uit Minderhout.

Lees meer »

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »