Reese Witherspoon heeft een zwaar jaar achter de rug: “Ik verzorgde mezelf niet”

Actrice Reese Witherspoon (47) heeft een moeilijk jaar achter de rug. Ze geeft in een speech op een evenement van haar mediabedrijf Hello Sunshine toe dat ze persoonlijke problemen had het afgelopen jaar. “Ik huilde enorm veel en realiseerde me dat ik niet meer dan een gebroken robot was.”

Meer krantenkoppen in België

Stagiair Joe (37) mag ziekenhuis zes maanden na bizar ongeval op parking The Jane verlaten, maar wacht nog lange revalidatie

De 37-jarige Brit Joe Claridge mag na bijna zes maanden het ziekenhuis binnenkort verlaten. De stagiair werd op maandag 8 januari overreden door sterrenchef Nick Bril (40) op de parking van The Jane, na een stevig feestje. Er wacht de hulpkok een lange revalidatie in Revalidatiecentrum Pellenberg, bij Leuven. Dat schrijven de kranten van Mediahuis.

Lees meer »

Belgisch gezin met baby verrast door plotse overstroming in Italië, net op tijd gered waarna auto meegesleurd wordt door kolkende rivier

Een Belgisch koppel en hun dochtertje van drie maanden oud werden dit weekend in Italië verrast door het plots stijgende water van een kolkende rivier. Nadat reddingswerkers hen hadden gespot vanuit een helikopter, wisten brandweerlieden de ouders en hun baby op het laatste nippertje te ontzetten. Even later werd hun wagen genadeloos meegesleurd door het wassende water.

Lees meer »

Stinkend rijke Tom en Bill Kaulitz kampen na Tokio Hotel met trauma’s: “Soms denk ik dat ik als baby uit een UFO viel”

Ze zijn terug van – in principe – nooit weggeweest, maar hier in Vlaanderen zijn ze lange tijd van de radar verdwenen. Bill en Tom Kaulitz (34), bekend van de emo-rockband Tokio Hotel, pakken uit met een eigen docu op Netflix. In ‘Kaulitz & Kaultiz’ zijn ze heel wat eerlijker dan destijds in de tienerblaadjes: “Ja, Bill valt op mannen,

Lees meer »

Luc Vannieuwenhuyze wordt lijsttrekker bij CD&V Tielt-Meulebeke

CD&V Tielt-Meulebeke schuift weinig verrassend huidig Tielts burgemeester Luc Vannieuwenhuyze naar voor als lijsttrekker en maakt tegelijk een nieuw logo bekend. Meer details over de lijst maakt de partij voorlopig niet bekend.
The post Luc Vannieuwenhuyze wordt lijsttrekker bij CD&V Tielt-Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zowel in Rusland als in Oekraïne schade door nachtelijke droneaanvallen

Hongarije heeft een voor maandag gepland gesprek tussen zijn minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, en diens Duitse collega Annalena Baerbock geannuleerd, meldt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdagavond. Het ministerie stelt dat “een serieus en eerlijk persoonlijk gesprek” tussen de twee ministers “erg belangrijk” zou zijn geweest in het licht van het bezoek van de Hongaarse premier Viktor

Lees meer »

Workshops en try-out bij Stefans Pottery

Bij Stefans Pottery in Roesbrugge kan je op zaterdag 6 en zondag 7 juli aan de slag. Je kan aansluiten bij een try-out of deelnemen aan een workshop decoratie keramiek.
The post Workshops en try-out bij Stefans Pottery appeared first on KW.be.

Lees meer »

11.000 fans feesten mee met Joost Klein op Genk on Stage tijdens eerste Belgische optreden na Songfestival: “Als ik ooit stop, is mijn laatste optreden in België”

De Europalaan in Genk werd voor één dag de Europapalaan en een extra groot festivalterrein voor 11.000 bezoekers, allemaal voor één man: Joost Klein. De Nederlander trad vandaag voor het eerst sinds zijn veelbesproken (bijna) deelname aan het Songfestival op in België. Genk on Stage, het gratis stadsfestival in Genk, kon Klein strikken en daar kwam véél volk op af.

Lees meer »