LIVE LENS-PSV. Lens-supporters zorgen voor héérlijke sfeer, ontbindt Johan Bakayoko zijn duivels?

PSV gaat in de Champions League op bezoek bij Lens, dat met 4 op 6 verrassend aan kop staat in groep B. De Nederlanders staan met 1 op 6 laatste. Aan Rode Duivel Johan Bakayoko om daar iets aan te doen. Volg de match live op deze pagina.

Meer krantenkoppen in België

Tweelingzussen Denise en Annie trouwden 50 jaar geleden op dezelfde dag: “Verkeerde zus kreeg ring bij huwelijksaanzoek”

Vijftig jaar geleden zijn de tweelingzussen Denise en Annie Van Bommel op dezelfde dag getrouwd, nu vieren ze ook samen hun gouden bruiloft. Op hun 70ste lijken de zussen nog steeds als twee druppels water op elkaar. Of hun mannen zich nooit vergist hebben? “Éen keer heb ik een cruciale fout gemaakt”, geeft één van hen ietwat gegeneerd toe.

Lees meer »

Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf al vijftig zwarte gordels gevormd”

Shihan of grootmeester. Deze eretitel kreeg Rudy De Klerck voor zijn inzet in meer dan 63 jaar voor Aikido en andere Budosporten. “De grootste beloning die je in deze discipline kan verkrijgen. Omdat er momenteel in Vlaanderen slechts drie Shihan zijn, krijgt deze titel nog extra uitstraling.”
The post Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf

Lees meer »

Klachten over gebruik van parking voor mindervaliden in Alveringem

Op de gemeenteraad meldde de oppositie aan het schepencollege dat de parkeerplaats voor mindervaliden ter hoogte van de huisartsenpraktijk in de Kaatsspelstraat frequent bezet wordt door automobilisten zonder beperking. Het kabinet bevestigt dat patiënten daar inderdaad regelmatig over klagen.
The post Klachten over gebruik van parking voor mindervaliden in Alveringem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opgegroeid in gevaarlijke banlieue en studies niet afgemaakt: dit is Jordan Bardella (28), le gamin die kandidaat-premier is in Frankrijk

“Ik doe aan politiek omwille van alles wat ik daar aan den lijve ondervonden heb. Omdat ik niet wil dat heel Frankrijk zo wordt.” Jordan Bardella, de 28-jarige kandidaat-premier van het Rassemblement National, heeft een duidelijke politieke geloofsbelijdenis. Die vindt haar wortels in zijn jonge jaren. Zo zag le gamin het geweld tussen drugsbendes vanuit het raam van de grauwe

Lees meer »

Adjunct-directeur van de Brugse gevangenis opgepakt wegens mogelijke drugssmokkel

Een adjunct-directeur van de Brugse gevangenis is door de politie opgepakt en ondervraagd in het kader van een dossier van drugssmokkel. Hij moest de nacht in de cel doorbrengen. Dinsdag beslist de Brugse onderzoeksrechter over zijn verdere aanhouding.
The post Adjunct-directeur van de Brugse gevangenis opgepakt wegens mogelijke drugssmokkel appeared first on KW.be.

Lees meer »