Keti’s Chiro Stine organiseren voor het eerst Halloweenwandeling

Om de kas te spijzen organiseren de Keti’s van Chiro Stine Heule op zaterdag 28 oktober een Halloweenwandeling.

Het opgehaalde geld wordt gebruikt voor het bivak van de komende zomer. De wandeling loopt door Heule met beginpunt aan de lokalen in de Hemelweg en bestrijkt in totaal zes kilometer. Onderweg zijn er verschillende postjes. Vertrekken kan tussen 14 en 18 uur. Op het einde van de tocht achterhalen de wandelaars wie Bo de Bever, de mascotte van de afdeling, heeft vermoord. Achteraf is er nog een barmoment. (JF)

Inschrijven vooraf is verplicht via deze link.

Info: www.facebook.com/chiro.stine

The post Keti’s Chiro Stine organiseren voor het eerst Halloweenwandeling is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Claude Vindevogel uit Diksmuide staat met zelfgeschreven song ‘Mijn Huis’ op het MENT-podium in Diksmuide

Op de Grote Markt in Diksmuide verwelkomde MENT bekende, maar ook minder-bekende artiesten. Claude Vindevogel uit Diksmuide is al altijd bezig geweest met muziek, maar op nationaal vlak is hij niet zo populair. Toch kreeg hij van de zaakvoerders van MENT eveneens een uitnodiging om zijn zelfgeschreven song ‘Mijn Huis’ te zingen voor het publiek. Weldra zie je zijn verschijning

Lees meer »

Signe Maene debuteert met ‘Flemish Folktales Retold’: “Ik schuimde markten af op zoek naar oude volksverhalen”

Signe Maene ging op zoek naar Vlaamse volksverhalen, herschreef ze met een eigen twist, vertaalde ze in het Engels en bundelde ze in het boek ‘Flemish Folktales Retold’. “Tijdens mijn studies Engelse literatuur in Schotland raakte ik in de ban van folklore en volksverhalen.”
The post Signe Maene debuteert met ‘Flemish Folktales Retold’: “Ik schuimde markten af op zoek

Lees meer »

“Na 40 jaar is het tijd om het iets rustiger aan te doen”: restaurant Lamme Goedzak in Damme sluit eind augustus de deuren

Op 25 augustus ontvangt de familie Meiresone de laatste klanten in restaurant Lamme Goedzak in de Kerkstraat in Damme. Het pand, dat hun eigendom was, werd onlangs verkocht, maar de bestemming ervan is nog onduidelijk. “Na veertig jaar horeca is het tijd om het iets rustiger aan te doen”, zegt Steven Meiresone.
The post “Na 40 jaar is het

Lees meer »