Frances Bean Cobain, dochter van wijlen Kurt Cobain, is in het huwelijksbootje gestapt met Riley Hawk

Frances Bean Cobain, de dochter van Nirvana-frontman Kurt Cobain en Courtney Love, is getrouwd. Volgens entertainmentsite TMZ heeft het 31-jarige model op 7 oktober het jawoord gegeven aan Riley Hawk (30), de zoon van voormalig skateboarder Tony Hawk.

Meer krantenkoppen in België

Blankenbergse oppositie vraagt duidelijkere signalisatie autoluw centrum

De Blankenbergse oppositiepartij CD&V verlangt van de meerderheid dat het autoluw centrum beter aangegeven zou worden. “De communicatie is ondermaats en verwarrend. Het stadsbestuur misbruikt het woord ‘veiligheid’ om de stadskas te vullen”, klinkt het. De partij zette daarom zelf een actie op het getouw.
The post Blankenbergse oppositie vraagt duidelijkere signalisatie autoluw centrum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oproep | gebruikt u benzodiazepines?

Benzodiazepines worden vaak voorgeschreven omdat ze kalmerend werken, de slaap bevorderen of angsten remmen. Veel Belgen maken er gebruik van. Er wordt evenwel gewaarschuwd voor het verslavende karakter van deze middelen en voor mogelijke bijwerkingen. De overheid probeert het gebruik terug te dringen.

Lees meer »

Zo’n 1.500 gezinnen missen start match Rode Duivels na kabeldefect: “Alles aan gedaan snel te herschakelen”

Niet dat ze veel van het slaapverwekkende voetbal hebben gemist, maar zo’n 1.500 gezinnen in Kortemark tot Ichtegem en Koekelare misten maandagavond de start van de match van de Rode Duivels tegen Frankrijk. Oorzaak: een aanzienlijke stroomstoring na een kabeldefect. “We hebben er zoals steeds alles aan gedaan om snel te herschakelen, maar dat is niet voor de aftrap gelukt”,

Lees meer »

Spermadonor die 550 kinderen verwekte, overweegt juridische stappen tegen Netflix: “‘The Man With 1000 Kids zit vol onwaarheden”

Het gespreksonderwerp van dit moment is ongetwijfeld de nieuwe Netflix-docu ‘The Man with 1000 Kids’. De reeks vertelt het verhaal van de Nederlander Jonathan Meijer, die maar liefst 550 kinderen heeft verwekt met zijn zaad. Jonathan is het echter niet eens met het beeld dat van hem wordt neergezet. In een interview met ‘Veronica Superguide’ beweert hij dat de documentaire

Lees meer »

Ultraconservatieve aartsbisschop geëxcommuniceerd wegens verwerpen van autoriteit paus

Een ultraconservatieve Italiaanse aartsbisschop Carlo Maria Vigano is geëxcommuniceerd. Dat heeft het Vaticaan vrijdag laten weten. Excommunicatie is een ernstige kerkelijke straf die de gestrafte uitsluit van deelname aan het volle sacramentele leven van de kerk. De 83-jarige man staat bekend als een heftig tegenstander van paus Franciscus. Hij werd veroordeeld wegens “schisma” nadat hij de autoriteit van de katholieke

Lees meer »

Biden volhardt in campagnestrijd, ondanks rijzende twijfels: “Ik doe mee aan deze race en niemand zal me wegduwen”

Joe Biden bevestigt dat hij kandidaat blijft om zichzelf op te volgens als president van de Verenigde Staten. Dat heeft Biden gezegd in een videovergadering. Sinds het dramatische debat tegen uitdager Donald Trump rijzen er ook binnen zijn eigen partij steeds grotere twijfels over de kandidatuur van de 81-jarige Biden voor de presidentsverkiezingen in het najaar.

Lees meer »