Barack Obama waarschuwt voor gevolgen van Israëlisch conflict op lange termijn

Gewezen president van de VS Barack Obama heeft nog eens van zich laten horen. In een opvallende boodschap bekritiseert hij de beslissing van Israël om Gaza zo goed als zonder levensmiddelen te zetten en waarschuwt hij voor de gevolgen op lange termijn.

Meer krantenkoppen in België

“Praten over Courtois is wegkijken van het echte probleem”: Ancelotti snoert Simeone de mond na controverse in Madrileense derby

De controverse rond Thibaut Courtois (32) in de Madrileense derby is nog niet gaan liggen. Want dit keer heeft ook Real-coach Carlo Ancelotti zijn zegje gedaan. Uiteraard steunt hij zijn doelman en countert hij de uitspraken van Atlético-trainer Diego Simeone: “Praten over Thibaut is wegkijken van het echte probleem”. Na de openingsgoal van Real reageerde onze landgenoot richting de Atlético-fans,

Lees meer »

Lethysia Holvoet is eerste Winkelnaris Universalis

De 29-jarige Lethysia Holvoet werd op zaterdagavond 28 september de eerste Winkelnaris Universalis. Lethysia won de wedstrijd die georganiseerd werd door CultuurWinkel.
The post Lethysia Holvoet is eerste Winkelnaris Universalis appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het is heftig. Maar ik koop er rust mee in mijn hoofd”: Candice uit ‘Blind getrouwd’ laat haar eicellen invriezen

Candice Martens (35) — je weet nog wel, de gloedvolle krullenbol uit ‘Blind getrouwd’ jaargang 2020 — heeft een toekomstplan, zo onthulde ze op haar Instagram. Ze laat haar eicellen invriezen. Haar blinde huwelijk met Marijn liep na twee jaar spaak, daten bracht voorlopig geen nieuwe potentiële vader van haar toekomstige kinderen in stelling, dus onderneemt ze zelf maar actie.

Lees meer »

Vlaams Belang stelt lijst voor

Vlaams Belang Wielsbeke trekt met een lijst van dertien namen naar de lokale verkiezingen. Lijstrekker is voorzitter Dirk Demaertelaere.
The post Vlaams Belang stelt lijst voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Paul Magnette “beledigd” door uitspraken van de paus over vrouwen

PS-voorzitter Paul Magnette is misnoegd over uitspraken die paus Franciscus tijdens zijn bezoek aan ons land heeft gedaan over vrouwenrechten. Dat zei hij zondag bij RTL-TVi. Magnette trad niet in detail, maar verwees wellicht naar de conservatieve standpunten die de paus uit de doeken deed in zijn toespraak bij de UCLouvain.

Lees meer »

Bijna 1.800 sportievelingen schitteren tijdens sportieve openingsluik van 64ste Ezelsfeesten

Vrijdagavond gaven zo’n 1.800 sportievelingen het beste van zichzelf in de centrumstraten van Kuurne tijdens het sportieve openingsluik van de 64ste Ezelsfeesten. Van hen namen 586 deel aan de 41ste editie van de halve marathon ‘Rapper dan een Ezel’, die dit jaar ook fungeerde als Provinciaal Kampioenschap van West-Vlaanderen.
The post Bijna 1.800 sportievelingen schitteren tijdens sportieve openingsluik van

Lees meer »