Twintiger botst tegen twee geparkeerde wagens bij ongeval voor ogen van politie

Een 22-jarige man veroorzaakte zaterdagmiddag een verkeersongeval in het centrum van Torhout. Voor de ogen van een politiepatrouille in een passerende combi ging de man uit een bocht en botste met zijn wagen tegen twee geparkeerde voertuigen.

Het ongeval gebeurde zaterdagmiddag om 17 uur in de Zuidstraat in Ichtegem. Een 22-jarige man uit Torhout, die volgens buurtbewoners veel te snel door de straat reed en zich roekeloos gedroeg, verloor in een bocht de controle over het stuur van zijn auto. Dat gebeurde net toen een politiecombi van zone Kouter in de straat reed.

Uit de bocht

Volgens buurtbewoners wou de twintiger vluchten voor de politie maar dat bleek niet uit de vaststellingen. Wel zagen de politiemensen hoe de man nadat hij uit de bocht ging eerst tegen een geparkeerde wagen botste, die op zijn beurt door de impact tegen een tweede geparkeerde wagen gekatapulteerd werd, waarna zijn auto net voor de politiecombi tot stilstand kwam, in het midden van het andere rijvak. Door het ongeval was de Zuidstraat volledig versperd.

De twintiger raakte niet gewond maar zowel zijn auto als de twee aangereden voertuigen moesten getakeld worden. Er werd een verkeersomleiding voorzien in de Zuidstraat tot de vaststellingen achter de rug waren en de auto’s weggesleept werden. (JH)

The post Twintiger botst tegen twee geparkeerde wagens bij ongeval voor ogen van politie is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Lifesavers meten zich in zee in Oostende

Zaterdag 6 en zondag 7 juli vormen het strand en de zee in Oostende het decor voor Filcow waarin zo’n vierhonderd lifesaving sporters uit heel Europa het tegen elkaar opnemen. “Het is spectaculair want vele proeven vragen behendigheid, evenwicht, techniek, tactiek, snelheid en inzicht.”
The post Lifesavers meten zich in zee in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. De vijf opvallendste fragmenten van het spraakmakende debat tussen Biden en Trump

Een verwarde en haperende Joe Biden (81) die voor regelrechte paniek zorgt in het Democratische kamp en een bulderende Donald Trump (78) die de leugens aaneen reeg. Dat is zowat de samenvatting van het eerste spraakmakende verkiezingsdebat tussen de twee Amerikaanse presidentskandidaten. Van een gênante blunder tot golfballen: dit waren de vijf opvallendste momenten uit het debat.

Lees meer »

KIJK. 4.000 fans onthalen dolenthousiast ‘Familie’-cast voor première van epische seizoensfinale: “Of de bom ontploft?”

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om ze

Lees meer »

Mazoutvervuiling op voormalige bussenstelplaats van De Lijn in Assebroek

Twee zones van de voormalige bussenstelplaats van De Lijn in Assebroek moeten gesaneerd worden. Er is sprake van mazoutvervuiling. Gemeenteraadslid Raf Reuse (Groen) hoopt dat de Stad Brugge de kosten voor de sanering op De Lijn kan verhalen: “Want anders heeft het Brugs stadsbestuur een kapitale fout begaan bij de aankoop”.
The post Mazoutvervuiling op voormalige bussenstelplaats van De

Lees meer »