Roularta mag magazines The Financial Times drukken: “Een belangrijke mijlpaal”

Roularta Printing, de drukkerij van Roularta Media Group, mag tijdschriften drukken van de prestigieuze uitgeverij The Financial Times. “Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal en bevestigt onze internationale reputatie” zegt Steven Renders van Roularta Printing.

Roularta Printing mag de tijdschriften ‘How To Spend It’, ‘Art of Fashion’, ‘Business Education’ en ‘FT Wealth’ drukken voor het Europese continent, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika.

Janet White van The Financial Times licht toe: “Aan de keuze voor Roularta Printing als strategische partner liggen verschillende overwegingen ten grondslag, waaronder een sterke nadruk op duurzaamheid, de voortdurende investeringen in baanbrekende technologieën en de ongeëvenaarde kwaliteitsnormen die Roularta altijd hanteert. Daarnaast speelt hun langetermijnvisie een cruciale rol op een snel consoliderende markt.”

Duurzaam en ongeëvenaarde kwaliteit

Steven Renders van Roularta Printing is uiteraard bijzonder tevreden met deze beslissing. “Wij zijn vereerd dat The Financial Times ons heeft gekozen als haar betrouwbare partner voor het drukken van haar magazines voor de EMEA-regio. Deze samenwerking benadrukt onze niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid en ons aanhoudend streven om ongeëvenaarde kwaliteit te bieden bij al onze projecten. Ook onze continue aandacht voor duurzaamheid vormde een sleutelelement in de beslissing. Zo investeerden we dit jaar 4,5 miljoen euro in de vervanging van onze ovens door energie-efficiënte alternatieven. Wij kijken uit naar een langdurig en vruchtbaar partnerschap.”

The post Roularta mag magazines The Financial Times drukken: “Een belangrijke mijlpaal” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Twee duo’s werpen zich in de strijd om covoorzitterschap Ecolo

Het duo Samuel Cogolati/Marie Lecocq en de tandem Marie-Colline Leroy/Gilles Vanden Burre strijden op 13 juli voor het covoorzitterschap van Ecolo. Het team krijgt geen gemakkelijke taak. De Franstalige groenen zijn nog aan het bijkomen van hun verkiezingsnederlaag en hebben maar een paar weken om hun campagne voor de lokale verkiezingen in oktober op te starten.

Lees meer »

Met ‘LICHT’ geven Ingeborg en David Vandyck op 22 december een uniek kerstconcert in Concertgebouw Brugge

Op zondag 22 december 2024 kan je om 18 uur in het Concertgebouw Brugge terecht voor ‘LICHT’, een uniek kerstconcert van Ingeborg en David Vandyck. Op het podium staat een 5-koppige liveband die regelmatig wordt versterkt met het 60-koppige Brugse jeugdkoor ‘Fioretti’. Het inspirerende kerstverhaal wordt afgewisseld met liedjes die ontroeren of aanzetten om mee te zingen. Met ‘LICHT’ willen

Lees meer »

‘Vrouw zijn’ in Creatief Huis Leen Harinck

In Creatief Huis Leen Harinck in de Vlamingstraat 17 in Poperinge kan je op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli het evenement ‘Vrouw zijn’ bijwonen.
The post ‘Vrouw zijn’ in Creatief Huis Leen Harinck appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. “Dit is onmenselijk”: youtuber IShowSpeed aangevallen in Noorwegen, fans trekken zijn haar uit en gooien met urine

De 19-jarige youtuber IShowSpeed, wiens echte naam Darren Watkins Jr. is, is woensdag in Oslo aangevallen op straat. Een grote menigte stond hem buiten een souvenirwinkel op te wachten. Toen hij naar de auto probeerde te lopen, werd er plotseling aan zijn haar getrokken en sprong een fan bovenop hem. Daarnaast kreeg hij ook urine over zich heen. Watkins noemt

Lees meer »

Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige schepenen krijgen prominente plek

De knoop is doorgehakt. Voor 8930, het kartel waarmee Open VLD en Vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt in Menen, heeft zijn eerste pionnen op de lijst uitgezet. Huidig burgemeester Eddy Lust wordt uitgespeeld als lijsttrekker, schepen Angelique Declercq op plaats twee en ‘onafhankelijke’ Renaat Vandenbulcke als duwer.
The post Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige

Lees meer »

Jong Anzegem stelt hele reeks nieuwe spelers voor

De start van het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025 komt snel dichterbij. De bestuursleden van voetbalvereniging Jong Anzegem beseffen dit zeer goed en stelden al de nieuwe spelers voor derde provinciale voor.
The post Jong Anzegem stelt hele reeks nieuwe spelers voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deel drukke Geluwestraat in Wervik volledig afgesloten door wegverzakking, er komt eenrichtingsverkeer

De drukke Geluwestraat (N311) in Wervik is tussen het kruispunt met de Ommegangstraat en toegang tot de parking van de supermarkt Spar volledig afgesloten. De reden is een plotse verzakking in het wegdek er ter hoogte van de gewezen bakkerij Penet. Het is zeer onduidelijk hoelang de herstelling op zich zal laten wachten. Binnen enkele weken is er bouwverlof. “Tijdelijk

Lees meer »

Belgisch biotechbedrijf doet belangrijke ontdekking in strijd tegen Alzheimer: “Deze moleculen kunnen geheugen en hersenactiviteit verbeteren”

Het Leuvense reMYND heeft een belangrijke ontdekking gedaan in de strijd tegen de ziekte van Alzheimer, de meest voorkomende oorzaak van dementie. Het biotechbedrijf richt zich op het bestrijden van hersenziekten. De wetenschappers hebben kleine moleculen ontdekt die de symptomen kunnen verlichten en de ontwikkeling van de ziekte kunnen afremmen. En dat zonder de normale hersenfuncties te beïnvloeden. Hun bevindingen

Lees meer »

Niet voor hartlijders: ondanks erbarmelijk voetbal gaat Engeland na strafschoppen door naar de halve finales

Engeland overtuigde andermaal niet, maar staat wél in de halve finales van het EK. Ze bleven het koelbloedigst in de strafschoppenreeks tegen Zwitserland, Trent Alexander-Arnold vlamde de beslissende elfmeter voorbij Sommer. Ondanks de povere prestatie was Gareth Southgate, de bondscoach van Engeland, een tevreden man. “Mijn spelers waren geweldig”, klinkt het.

Lees meer »