Parazaar breidt shop ‘Boutique’ uit met lunch en zitgelegenheden: “De ruimte ‘Maison’ compenseert wegvallen van terras”

In de Voorstraat 37 vind je vooraan ‘Boutique Parazaar’ met takeawaygerechten en producten van schoonheidssalon Kiki. Achteraan werd eventlocatie ‘Maison Parazaar’ verhuurd voor feestgelegenheden of bijeenkomsten. Tomas Vanneste (37) en Charlotte Vanfleteren (31) passen nu hun concept aan naar een all day eatery.

Tot voor kort werd ‘Maison’ enkel verhuurd voor feestjes en events, maar nu kan iedereen ook plaatsnemen in de rustige bohemian ruimte als die vrij is. “In Boutique worden de frigo’s dagelijks gevuld met healthy en gevarieerde gerechtjes uit onze verse keuken. Van takeawaykoffie, matcha tot verse taart en lekkere kaneelrolletjes. Er ligt elke dag iets lekkers voor je klaar van Freetje BAKT. Een deel van onze klanten genoot daarvan op het terras, maar die staat er nu niet meer en de locatie achteraan staat vaak leeg. Het was dus een logische stap om onze klanten in Maison te ontvangen”, vertelt Charlotte.

“We bieden vanaf nu ook een warme lunch aan voor de scherpe prijs van 14 euro. Voor 3,5 euro krijg je er een tas verse soep bij”

In het mooi kader van Maison – goed voor 46 plaatsen – kan je genieten van zoete, hartige en gezonde gerechten. “We bieden vanaf nu ook een warme lunch aan voor de scherpe prijs van 14 euro. Voor 3,5 euro krijg je er een tas verse soep bij. De lunch kan je eveneens bestellen en afhalen”, licht Charlotte toe.

“We willen Maison heel toegankelijk maken. Alles verloopt via QR-code zodat je direct zelf kan bestellen en afrekenen. Zoals de naam weggeeft, kiezen we voor een huiselijke sfeer, ergens tussen traiteurzaak en livingconcept. Mensen zijn welkom om hier bijvoorbeeld te werken, terwijl ze genieten van een tas Moh!-koffie van Eric van deDingen. We verkopen die trouwens ook per zakje voor thuis.”

Maison is open van maandag tot zaterdag van 9.30 tot 17 uur en tijdens WONDER uitzonderlijk ook op zondag, nog tot 5 november. De WONDER-locatie toont het werk van illustratoren Elise Vandeplancke, Xavier Truant en Flore Deman.

The post Parazaar breidt shop ‘Boutique’ uit met lunch en zitgelegenheden: “De ruimte ‘Maison’ compenseert wegvallen van terras” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in ons DNA”

Cercle Brugge organiseerde zaterdag de traditionele fandag. Iedereen die groen-zwart een warm hart toedraagt, kon genieten van verschillende activiteiten in en rond het Jan Breydelstadion. De fans waren talrijk opgekomen. Een ‘galawedstrijd’ was er niet. Op het oefenterrein werd onderling door de spelers wel een wedstrijd gespeeld.
The post Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in

Lees meer »

Vlaamse studente geëvacueerd uit Grieks hotel vanwege bosbrand: “Geen idee waar wij nu moeten slapen”

In Griekenland woedden er de voorbije dagen al heel wat bosbranden. De Griekse premier waarschuwde zondag al voor een “gevaarlijke” zomer in zijn land. En zo blijkt: intussen zijn al heel wat mensen moeten evacueren vanwege bosbranden. Ook de 19-jarige studente Elise Michielsen uit Merksplas moest maandagavond, samen met heel wat andere toeristen, uit haar hotel op het Griekse eiland

Lees meer »

Twee comebacks, ongeplande zwangerschap en clash tussen rivalen: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »