KIJK. Verstappen (en vriendin) duidelijk niet onder de indruk nadat publiek hem op de korrel neemt: “Ik ben degene die de prijzen pakt”

Max Verstappen (26) won de GP van Texas na een knappe inhaalrace. De vijftiende zege op achttien GP’s dit seizoen voor de Nederlandse wereldkampioen, maar heel wat Formule 1-fans in de Verenigde Staten hadden duidelijk liever een andere winnaar gezien. De Red Bull-vedette werd uitgejouwd toen hij gehuldigd werd op het podium, maar was zelf duidelijk niet onder de indruk.

Meer krantenkoppen in België

Na onnodige reddingsoperatie in Oostende: hoeveel kost zo’n zoekactie op zee? “Vergeet de morele kost niet”

“Een zoveelste drenkelingenoperatie die veel middelen, geld, energie, mankracht en zenuwachtigheid bij de hulpdiensten kost, terwijl dat allemaal niet nodig was.” Burgemeester van Oostende Bart Tommelein (Open Vld) uit zijn frustraties nadat hulpdiensten zondag urenlang zochten naar een 41-jarige man aan zee, terwijl die uiteindelijk in zijn zwembroek op de trein naar Aalst bleek te zitten. “Je kan er niet

Lees meer »

LIVE RONDE VAN POLEN. Soudal Quick-Step krijgt hulp om vluchters te gaan halen, is Merlier vandaag wel de snelste?

In de Ronde van Polen zijn we inmiddels aangekomen bij de vijfde etappe, waar de sprinters opnieuw hun snelheid mogen tonen. Op een heuvelachtig parcours met start en finish in Katowice liggen alle kansen open voor een massasprint. Kan een van de Belgische sprinters, zoals Merlier, Meeus of Thijssen, vandaag de overwinning grijpen? Of slaat Olav Kooij opnieuw toe?

Lees meer »

Open Monumentendag is te gast op de Konterdam in Oostende

Op zondag 8 september focust de Dienst Cultuur van Oostende op de wijk Konterdam tijdens de 36ste editie van Open Monumentendag. Het overkoepelend thema ‘En Route’ past perfect om deze relatief jonge stadswijk te ontdekken.
The post Open Monumentendag is te gast op de Konterdam in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bondsparket gaat Antwerp vervolgen voor vuurpijlen naar Gustaf Nilsson en Club-fans

Het bondsparket van de Belgische Voetbalbond (KBVB) wil zeker een vervolg stellen aan de vuurpijlen die de Antwerp-fans zondag in het slot van Club Brugge-Antwerp afstaken. Dat meldt bondsprocureur Ebe Verhaegen maandagmiddag aan Belga. Mogelijke straffen zijn boetes en wedstrijden achter gesloten deuren.
The post Bondsparket gaat Antwerp vervolgen voor vuurpijlen naar Gustaf Nilsson en Club-fans appeared first on

Lees meer »

Oudejaarsfuif eindigt met zakmes in achterwerk in Roeselare: “Schoot mijn neergeslagen vriend ter hulp”

Een oudejaarsfeestje in Roeselare eindigde voor een jongeman met een zakmes in zijn achterwerk. Dat bleek het werk van een 21-jarige fuifganger uit Roeselare. Hij mocht het op de correctionele rechtbank in Kortrijk komen uitleggen. “Ook ik ben een slachtoffer”, klonk het.
The post Oudejaarsfuif eindigt met zakmes in achterwerk in Roeselare: “Schoot mijn neergeslagen vriend ter hulp” appeared

Lees meer »

Kind van 10 doodgestoken op voetbalveld in Spaanse Toledo

Een 11-jarige jongen is overleden nadat hij werd aangevallen met een mes op een voetbalveld in het Spaanse Mocejón (Toledo). Dat berichten verschillende Spaanse media. De Guardia Civil onderzoekt de aanval, die zondag plaatsvond in het sportcentrum Ángel Tardío. In Mocejón worden drie dagen van rouw in acht genomen.

Lees meer »

Passagier (27) met bloedend hoofd na haartransplantatie weigert vliegtuig uit te gaan: “Als wij niet mogen vliegen, mag niemand dat”

Een vliegtuigpassagier in de Amerikaanse stad Miami is om een opmerkelijke reden het toestel uitgegooid. Hij had net een haartransplantatie ondergaan, maar vlak voor de vlucht begon zijn hoofd ineens hevig te bloeden. De crew maakte zich zorgen om de man en wees hem naar de uitgang. Hier luisterde hij niet naar en daarom moest de politie ingrijpen.

Lees meer »

‘Koningin van de ketamine’ ging na dood van Matthew Perry nog op luxevakantie, maar besefte dat er bloed aan haar handen kleefde

De vrouw die volgens het Amerikaanse gerecht medeverantwoordelijk is voor de dood van ‘Friends’-acteur Matthew Perry, leefde een jetsetleven dat betaald werd door haar inkomsten als drugdealer voor Hollywood-beroemdheden. Dat blijkt uit de aanklacht tegen Jasveen Sangha, door de Amerikaanse media inmiddels de ‘koningin van de ketamine’ gedoopt.

Lees meer »