Hoge Raad voor Justitie opent onderzoek naar werking van Brussels parket na aanslag in Brussel

De Hoge Raad voor Justitie (HRJ), het controleorgaan van justitie, heeft vandaag beslist om een onderzoek te openen naar de werking van het Brussels parket, nadat het dossier van de Tunesische terrorist van Abdesalem Lassoued, die vorige week maandag bij een aanslag in Brussel twee Zweden doodde en een derde verwonde, er bleef liggen.

Meer krantenkoppen in België

Veiligheidsagent Mohamed (48) helpt eerste ‘metrobaby’ mee ter wereld brengen: “Ze was zó ontzettend dapper, daar op de grond van dat perron”

Wat een doodgewone werkdag had moeten zijn in het Brusselse metrostation Beekkant, veranderde voor veiligheidsagent Mohamed afgelopen zondag plots in een van de meest onvergetelijke momenten in zijn carrière. Een hoogzwangere vrouw kreeg onverwacht weeën op het perron, waarna hulpdiensten en het aanwezige veiligheidspersoneel halsoverkop een spoedbevalling moesten begeleiden. “Ik kreeg overal kippenvel”, vertelt Mohamed, die het gezin bijstond. Als

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

‘Strapdag’ vandaag, dus laten we de auto thuis en gaan we te voet of met de fiets naar school of werk. En dan stel je, zoals Max hier, wel eens vast dat dat aangenamere is.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Britney Spears geeft eigenwijze mening over collega’s op MTV VMA’s: “Waarom kuste dat Sabrina-meisje een alien?”

De awardshow van de MTV Video Music Awards bevatte dit jaar enkele knipogen naar Britney Spears. Zo leurde Megan Thee Stallion rond met een soortgelijke python die Spears op podium rond haar nek had in 2001 en was er een stomende kus verwijzend naar haar kus met Madonna in 2003. Britney heeft enkele fragmenten bekeken online en geeft er op

Lees meer »