Financial Times laat magazines drukken bij Roularta

11:00 De internationaal toonaangevende zakenkrant Financial Times (FT) klopt aan in Roeselare om zijn magazines gedrukt te krijgen. De mediagroep Roularta print in haar drukkerij de FT-magazines voor het Eu…

Meer krantenkoppen in België

Rayan El Bahri hoopt op eerste speelminuten bij Cercle

Cercle Brugge is terug van zomerstage in het Nederlandse Venray. Rayan El Bahri (20) maakte als jongeling voor de derde keer een dergelijk kamp mee. “Ik zat vijf keer op de bank bij de eerste ploeg. Officiële speelminuten heb ik nog niet en ik hoop die dit jaar te grijpen. Het is aan mij om me op de training en

Lees meer »

Vrouw (77) overleden na aanrijding in Oostende

Bij een verkeersongeval is donderdagochtend in Oostende een 77-jarige vrouw om het leven gekomen. Dat bevestigt de lokale politiezone Oostende. Het slachtoffer werd aangereden door een wagen die een oprit verliet.
The post Vrouw (77) overleden na aanrijding in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Firma Seynaeve brengt platina jubilarissen samen in Wielsbeke

André Derudder (94) en Margriet Van Compernolle (92) kennen intussen de weg naar het gemeentehuis van Wielsbeke. Naast goud, diamant en briljant kwamen ze er nu hun platina huwelijksjubileum vieren.
The post Firma Seynaeve brengt platina jubilarissen samen in Wielsbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Edelpapegaai Kiwi vliegt al twee jaar vrij als mascotte door Kortemark: “Dat hij zo overleeft, is echt uitzonderlijk”

Al twee jaar lang hebben de inwoners van Kortemark een nieuwe mascotte: de edelpapegaai Kiwi. De vogel ontsnapte twee jaar geleden tijdens een training bij baasje Stefaan Van Der Vreken (62) in Handzame. Maar weg is Kiwi niet: het dier wordt haast wekelijks gezien en er zijn heel wat foto’s van hem op Facebook te vinden. “Tegen alle verwachtingen in

Lees meer »

Oliebergwijk in Deerlijk viert toekomst

De bewoners van de Oliebergwijk in Sint-Lodewijk kregen info over de toekomst van hun buurt. Ontharden en vergroenen zijn daarbij de sleutelwoorden. Zo wordt onder meer de verharde zone op de hoek van de Vredelaan en de Oliebergstraat heringericht.
The post Oliebergwijk in Deerlijk viert toekomst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maurits en Lucienne vieren briljanten huwelijksverjaardag

Maurits Gadeyne (86) en Lucienne Dejaegher (85) uit de Zonnebeekseweg in Ieper vierden hun briljanten huwelijksverjaardag. Zij trouwden in het Franse Tourcoing op 26 juni 1959.
The post Maurits en Lucienne vieren briljanten huwelijksverjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tesla stelt voorstelling robottaxi uit

De Amerikaanse bouwer van elektrische wagens Tesla stelt de voorstelling van zijn langverwachte volledig zelfrijdende robottaxi uit. Dat meldt het financiële persbureau Bloomberg op basis van bronnen met kennis van zaken.

Lees meer »

Oekraïne schaft zomertijd af

Oekraïne zal vanaf volgend jaar niet meer overschakelen naar de zomertijd. Het parlement zette daarvoor dinsdag het licht op groen, meldt persagentschap Interfax op gezag van parlementsleden.

Lees meer »

Plots liep het mis: Nederlandse en Engelse fans op de vuist, verschillende gewonden en aanzienlijke ravage

Voor aanvang van Nederland-Engeland zijn verschillende gewonden gevallen toen supporters van beide clans met elkaar in de clinch gingen aan een bar. Ramen en meubilair sneuvelden. De politie bevestigt niet of er arrestaties zijn verricht, maar een lokale journalist spreekt van tien aanhoudingen. Nederland en Engeland strijden om een EK-finaleplek tegen Spanje.

Lees meer »

27 nieuwe scholen bieden plaats aan 20.000 leerlingen

Ontslagnemend Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) heeft een akkoord gesloten met het consortium ‘Schoolkracht’ voor het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de 27 eerste ‘Scholen van Vlaanderen’. Die gloednieuwe scholen zullen samen plaats bieden aan 20.000 leerlingen.

Lees meer »